• Kate Harvey, în vârstă de 50 de ani, a aflat că soțul ei se înscrisese pe un site de întâlniri pentru persoane căsătorite și că avea întâlniri pe la spatele ei.
  • După doi ani de vindecare, fiicele ei au încurajat-o să înceapă să se întâlnească din nou cu cineva și a avut un an de distracție”.
  • Și-a dat seama că era fericită să păstreze lucrurile ocazionale și că exista o presiune pentru ea să se angajeze într-o relație monogamă pe termen lung.

O fostă soție în vârstă de 50 de ani a mărturisit că s-a culcat cu 12 bărbați într-un an calendaristic după divorț – inclusiv cu un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea.

Kate Harvey, în vârstă de 50 de ani, a aflat că soțul ei se înscrisese pe un site de întâlniri pentru persoane căsătorite și că avea întâlniri pe la spatele ei. A fost devastată și a decis să divorțeze în 2019. După doi ani de vindecare, fiicele ei au încurajat-o să înceapă să se întâlnească din nou cu cineva și a avut un an de distracție”.

În cadrul emisiunii australiene SBS Insights, ea a declarat: Am trecut de la a fi cineva care s-ar fi culcat cu un singur bărbat în toată viața, la 10 sau 12 bărbați din ianuarie până în decembrie. Sunt probabil 12 bărbați, am încetat să mai număr după o vreme”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Și-a dat seama că era fericită să păstreze lucrurile ocazionale și că exista o presiune pentru ea să se angajeze într-o relație monogamă pe termen lung.

I-am găsit pe acești bărbați în principal pe aplicațiile de dating, sunt la fel de toxici și brutali cum se vorbește și în viața reală”, a continuat Kate.Cel mai tânăr cu care m-am culcat avea 28 de ani, iar cel mai în vârstă 48 de ani”. Mama a doi copii își petrece acum timpul cu un prieten cu beneficii”.

Este un tip foarte drăguț și avem parte de sex bun, dar în niciun caz nu vom fi vreodată împreună”, a recunoscut Kate. În ceea ce privește parteneriatul cu cineva, nu spun nu niciodată, doar că nu caut așa ceva. Doar dacă ceva crește dintr-o atracție sexuală la ceva cu adevărat profund.”

Ea a fost recunoscătoare că cele două fiice ale sale – în vârstă de 25 și 18 ani, care au sprijinit-o. Kate a spus că bărbații tineri și în formă o pot ridica și împinge de perete și o pot arunca pe pat.

„În viața mea personală și profesională eu sunt cea care conduce, așa că este minunat să renunț la acest control și să fiu controlată și dominată”, a adăugat ea.