• O femeie a declarat că viața ei sexuală s-a transformat total de când s-a despărțit de partenerul ei.
  • Ea a spus că abia așteaptă să experimenteze lucruri noi și să învețe trucuri noi în dormitor.
  • Lou a descris cum arată o săptămână obișnuită pentru ea, în calitate de nouă burlăciță în căutare de distracție.

O femeie a declarat că viața ei sexuală s-a transformat total de când s-a despărțit de partenerul ei. Lou, în vârstă de 52 de ani, lucrează ca influencer în domeniul relațiilor sexuale și al bunăstării, dar s-a despărțit recent de soțul ei, iar acest lucru i-a oferit un nou sentiment de libertate.

În trecut, ea a spus că relația ei cu sexul a fost un pic confuză, dar a spus că simte că viața ei sexuală a „renăscut” după ce a rămas singură. Scriind pentru Metro, ea a spus că sexul a fost „puternic”, „rușinos”, „bun” și „rău” de-a lungul vieții sale.

Dar, ceea ce este important este că, pentru prima dată în viața ei, simte că deține controlul asupra tuturor lucrurilor, iar acest lucru o face să se simtă liberă. Ea a spus că abia așteaptă să experimenteze lucruri noi și să învețe trucuri noi în dormitor. Lou a descris cum arată o săptămână obișnuită pentru ea, în calitate de nouă burlăciță în căutare de distracție, și a mărturisit că are suișuri și coborâșuri.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Pentru Lou, duminica este ziua în care se simte cu adevărat singură”, deoarece este considerată a fi o zi de îmbrățișări. Partea bună este că îi place să doarmă fără haine, deoarece o face să se simtă „sexy”. Ea a spus: Am început să am bufeuri de menopauză noaptea, dar mă făcea să mă simt bine fiind goală. Mulțumesc, menopauză”.

Lou a scris: Exercițiile fizice mi-au sporit cu siguranță încrederea în mine și m-au făcut să mă simt mai sexy, dar mi-am rănit glezna căzând în pantofi cu platformă, așa că nu pot să mă antrenez astăzi. Să încep ziua cu un orgasm pare a fi o bună distragere a atenției, deoarece îmi lipsește teribil sala de sport.”

Ea a spus că a încheiat săptămâna ieșind la mâncare și băutură cu prietenele ei, ceea ce a fost foarte distractiv”. Lou a spus că trei dintre prietenele ei sunt divorțate, iar cealaltă este, de asemenea, în terapie matrimonială, așa că magia se întâmplă” atunci când se întâlnesc.