• O femeie și-a uimit colegele pasionate de curățenie cu un truc de curățare a mașinii de spălat de care multe dintre ele poate că nu au auzit.
  • După ce anterior nu avea nici o idee că sertarul poate fi scos din mașină pentru a fi curățat separat, femeia nu știa cât de murdar devenise.
  • O gospodină a spus: „Nici eu nu știu de această șmecherie!

O femeie care iubește curățenia și-a uimit colegele cu trucul ei ingenios pentru a-și face sertarul mașinii de spălat să devină strălucitor. După ce anterior nu avea nici o idee că sertarul poate fi scos din mașină pentru a fi curățat separat, femeia nu știa cât de murdar devenise.

Faith a reușit să scoată sertarul după ce și-a dat seama că avea „o piesă mică de împins în jos” și a reușit să-l verifice cum trebuie. Observând că compartimentul arăta destul de murdar, Faith s-a apucat să-l curețe folosind o combinație simplă, dar eficientă, de apă caldă cu lichid de spălat, o periuță de dinți și o cârpă.

După ce a „frecat bine”, Faith a reușit să facă sertarul mașinii de spălat să strălucească din nou, iar mulți au fost impresionați de rezultatele satisfăcătoare. Apelând la grupul de Facebook Sfaturi și trucuri de curățenie, cu poze înainte și după ce și-a scos sertarul, Faith a scris neîncrezătoare: „Cum naiba nu am știut că acest sertar poate fi scos?!Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi și trucuri de curățenie”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
Foto: Youtube

Mulți alți membri au fost la fel de uimiți de hack-ul aparent puțin cunoscut, neavând nici ei nici cea mai mică idee că sertarul poate fi scos și frecat separat în acest fel. O femeie uimită a scris: „Se spune că înveți ceva în fiecare zi. Ei bine, astăzi am învățat acest lucru, mulțumesc”.

Un altul a spus: „Nici eu nu știu de această șmecherie!” Oferindu-le ajutor celor care nu erau siguri cum să își facă propriile sertare să se deschidă, diverși membri care au mai încercat acest truc au sfătuit să apese în mijlocul sertarului, chiar acolo unde se toarnă balsamul de rufe, înainte de a trage ușor de el.