O femeie şi-a dat demisia şi s-a despărţit de iubitul ei pentru a trăi într-o dubiţă, alături de un câine

Ea nu are duş, apă curentă sau toaletă. Foto: linnea.and.akela / Instagram
  • O femeie în vârstă de 26 de ani a ales să trăiască în pustietate
  • A lucrat ca instructor de teren înainte de a îşi da demisia
  • Şi-a cumpărat o dubă, pe care o botezat-o Tugo, cu 20.000 de dolari, pe măsura ce dorinţa ei de a călători a crescut

O femeie şi-a dat demisia de la locul ei de muncă stabil şi a încheiat o relaţie de cinci ani pentru a locui într-o dubiţă alături de câinele ei, relatează Daily Mail. A cheltuit, până acum, 7.500 de dolari pentru a îşi transforma noua casă.

Linnea Schmelzer, în vârstă de 26 de ani, din Wisconsin, locuieşte în prezent într-o dubă pe care a botezat-o Tugo, într-o zonă pustie din Idaho, alături de Akela, un ciobănesc german în vârstă de cinci ani.

Înainte de a îşi începe viaţa nomadă, a lucrat ca instructor de teren pentru o companie de terapie în sălbăticie, dar acum are propria afacere online.

Pe măsură ce dorinţa ei de a călători şi de a ieşi din zona de confort a crescut, ea şi-a schimbat întreaga viaţă. Dubiţa sa nu are apă curentă sau o toaletă, doarece ea este „fericită” fără aceste „luxuri”.

În schimb, ea foloseşte toalete publice şi îşi încălzeşte apă pentru a se spăla.

Ea a cumpărat maşina în 2020 pentru 20.000 de dolari şi a cheltuit 7.500 pentru a putea locui în ea. Linnea a avut o relaţie de cinci ani şi spune că a crezut că vor fi „împreună pentru totdeauna”, dar decizia de a se despărţi a fost reciprocă şi au rămas prieteni.

A fost alegerea ei de a nu avea un duş, o pompă de apă sau toaletă.