• Părinții adoptivi ai unei fete de 12 ani din Indonezia au obligat-o să se căsătorească cu un bărbat mai mare decât ea cu 33 de ani.
  • Căsătoria a avut loc în urmă cu o lună, în Banyuwangi, Java, Indonezia.
  • Fata este ce-a de-a patra soție a bărbatului.

În ciuda faptului că guvernul le-a interzis, căsătoriile cu minori încă sunt comune în Indonezia. Este și cazul unei fetițe de doar 12 ani din Banyuwangi, care a fost obligată de către familia adoptivă să se căsătorească cu un bărbat mai mare decât ea cu 33 de ani, scrie vice.com.

Părinții adoptivi ai fetei, care sunt de fapt mătușa și unchiul ei, au considerat că nunta este cea mai bună metodă de a-i mulțumi bărbatului pentru că i-a ajutat să o crească și pentru că ar fi plătit pentru școală și îngrijiri medicale.

Însă nu au cerut permisiunea părinților biologici ai fetei, care, când au aflat ce s-a întâmplat, au depus o plângere la poliție împotriva părinților adoptivi. „Părinții biologici ai fetiței nu acceptă acest mariaj. Căsătoria a avut loc fără permisiunea lor. Fetița și bărbatul de 45 de ani sunt căsătoriți de patru săptămâni. Soțul fetiței este întotdeauna în preajma ei. Nu știm dacă au întreținut sau nu relații sexuale. Poliția va face o anchetă“, a spus un purtător de cuvânt.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

La 12 ani, cea de-a patra soție a unui bărbat de 45 de ani și violată de tatăl adoptiv, unchiul ei

Bărbatul, care mai avea trei soții, s-a căsătorit cu fata într-o ceremonie denumită „Nikah siri“ (trad. căsătorie secretă, neînregistrată). Deși astfel de nunți nu sunt acceptate de guvern, ele sunt încă practicate la scară largă în unele părți din Indonezia. Te întrebi care e motivul pentru care se fac astfel de nunți? Se fac de obicei atunci când o femeie rămâne însărcinată, când un bărbat căsătorit are o aventură cu o altă femeie sau, ca în acest caz, când unul din miri are sub 19 ani, pragul vârstei legale pentru căsătorie.

După ceremonie, familia fetei a cerut Curții religioase Pinrang să legalizeze căsătoria, dar asta nu s-a întâmplat deoarece instanța a constatat că nunta încerca să ascundă faptul că tatăl adoptiv ar fi violat-o pe fată, ulterior acesta fiind arestat.