• Gracie Bon a postat o fotografie de acum 4 ani alături de un mesaj sincer despre pozitivitatea corporală.
  • Fotografia o arată pe Gracie la vârsta de 21 de ani, când cântărea foarte multe kilograme.
  • Cu toate acestea, a decis să slăbească după ce a suferit dureri la genunchi și se chinuia să respire atunci când mergea.

Gracie Bon a postat o fotografie de acum 4 ani alături de un mesaj sincer despre pozitivitatea corporală. Un model plus-size și-a lăsat fanii uimiți după ce a împărtășit o fotografie de acum câțiva ani – în care arată de nerecunoscut.

Gracie Bon, din Panama, împărtășește adesea fotografii cu ea pe Instagram și este inundată de complimente din partea celor care o urmăresc. Iar săptămâna aceasta, tânăra de 25 de ani a încărcat o fotografie în care arăta complet diferită și a împărtășit un mesaj sincer despre pozitivitatea corporală.

Fotografia o arată pe Gracie la vârsta de 21 de ani, când cântărea foarte multe kilograme. Pe lângă faptul că avea o siluetă mai curbată, modelul a fost văzut și cu ochelari și aparat dentar, în timp ce era îmbrăcată în haine casual. Ea le-a spus fanilor, într-o descriere, că obișnuia să „iubească corpul ei de 136 de kilograme”, relatează DailyStar.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Cu toate acestea, a decis să slăbească după ce a suferit dureri la genunchi și se chinuia să respire atunci când mergea. „21 de ani VS 25 de ani”, a scris ea.

„Totul a început prin a-mi iubi corpul de 136 kg. Și încă mulți îmi spun: Dar dacă l-ai fi iubit, ai fi rămas așa și nu te-ai fi schimbat. Adevărul este că l-am iubit atât de mult încât am vrut să am grijă de el și am decis să mă salvez.”

Foto:  graciebon/Instagram

Ea a adăugat: „Nu accept ca la cei 21 de ani ai mei să mă plâng de durerile de genunchi și nici să nu pot respira bine când merg. Mi-am dorit mai mult. Și să vrei mai mult este în regulă, întotdeauna va fi în regulă ceea ce este mai bine pentru tine și ceea ce te face fericit. A fi slab nu te face să fii sănătos; nici a fi în formă nu te face superior. Cu toții avem momentele noastre, procesele noastre și nimeni nu știe care este starea de sănătate a unei persoane supraponderale. Așa că, dacă vedeți pe cineva care trece prin momente dificile din cauza mărimii lor, iubiți-l cu drag și înțelegeți că nu știți prin ce trece. Poate că această afecțiune este tot ce ai nevoie pentru a fi văzut cu ochii iubirii.”

Fanii au fost încântați de postare, aceasta adunând peste 125.000 de aprecieri. „Amazing babe”, a exclamat unul, în timp ce un altul a adăugat: „Arăți uimitor și ai făcut o treabă minunată în a te ține de plan și a ajunge la corpul tău dorit!”

Alții s-au întrebat totuși dacă pierderea în greutate a fost „naturală”. Unul a întrebat: „Este totul natural sau nu? Întreb pentru că sunt cu adevărat interesat.”