• Gracie Bon a postat o fotografie de acum 4 ani alături de un mesaj sincer despre pozitivitatea corporală.
  • Fotografia o arată pe Gracie la vârsta de 21 de ani, când cântărea foarte multe kilograme.
  • Cu toate acestea, a decis să slăbească după ce a suferit dureri la genunchi și se chinuia să respire atunci când mergea.

Gracie Bon a postat o fotografie de acum 4 ani alături de un mesaj sincer despre pozitivitatea corporală. Un model plus-size și-a lăsat fanii uimiți după ce a împărtășit o fotografie de acum câțiva ani – în care arată de nerecunoscut.

Gracie Bon, din Panama, împărtășește adesea fotografii cu ea pe Instagram și este inundată de complimente din partea celor care o urmăresc. Iar săptămâna aceasta, tânăra de 25 de ani a încărcat o fotografie în care arăta complet diferită și a împărtășit un mesaj sincer despre pozitivitatea corporală.

Fotografia o arată pe Gracie la vârsta de 21 de ani, când cântărea foarte multe kilograme. Pe lângă faptul că avea o siluetă mai curbată, modelul a fost văzut și cu ochelari și aparat dentar, în timp ce era îmbrăcată în haine casual. Ea le-a spus fanilor, într-o descriere, că obișnuia să „iubească corpul ei de 136 de kilograme”, relatează DailyStar.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cu toate acestea, a decis să slăbească după ce a suferit dureri la genunchi și se chinuia să respire atunci când mergea. „21 de ani VS 25 de ani”, a scris ea.

„Totul a început prin a-mi iubi corpul de 136 kg. Și încă mulți îmi spun: Dar dacă l-ai fi iubit, ai fi rămas așa și nu te-ai fi schimbat. Adevărul este că l-am iubit atât de mult încât am vrut să am grijă de el și am decis să mă salvez.”

Foto:  graciebon/Instagram

Ea a adăugat: „Nu accept ca la cei 21 de ani ai mei să mă plâng de durerile de genunchi și nici să nu pot respira bine când merg. Mi-am dorit mai mult. Și să vrei mai mult este în regulă, întotdeauna va fi în regulă ceea ce este mai bine pentru tine și ceea ce te face fericit. A fi slab nu te face să fii sănătos; nici a fi în formă nu te face superior. Cu toții avem momentele noastre, procesele noastre și nimeni nu știe care este starea de sănătate a unei persoane supraponderale. Așa că, dacă vedeți pe cineva care trece prin momente dificile din cauza mărimii lor, iubiți-l cu drag și înțelegeți că nu știți prin ce trece. Poate că această afecțiune este tot ce ai nevoie pentru a fi văzut cu ochii iubirii.”

Fanii au fost încântați de postare, aceasta adunând peste 125.000 de aprecieri. „Amazing babe”, a exclamat unul, în timp ce un altul a adăugat: „Arăți uimitor și ai făcut o treabă minunată în a te ține de plan și a ajunge la corpul tău dorit!”

Alții s-au întrebat totuși dacă pierderea în greutate a fost „naturală”. Unul a întrebat: „Este totul natural sau nu? Întreb pentru că sunt cu adevărat interesat.”