• O înregistrare incredibilă arată cum un bărbat se luptă cu un rechin ucigaș și îl trage la mal.
  • Bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost văzut în timp ce apuca rechinul de coadă și îl trăgea pe plaja din New York, SUA.
  • Peștele a reușit inițial să îi scape printre degete și a înotat înapoi spre mare înainte de a fi readus din nou în apă de către bărbat.

O înregistrare incredibilă arată cum un bărbat se luptă cu un rechin ucigaș și îl trage la mal.

Bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost văzut în timp ce apuca rechinul de coadă și îl trăgea pe plaja din New York, SUA.

Peștele a reușit inițial să îi scape printre degete și a înotat înapoi spre mare înainte de a fi readus din nou în apă de către bărbat.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

O înregistrare video filmată duminică a arătat deznodământul acestui incident uluitor la Smith Point Beach din Long Island, unde luna trecută au avut loc două atacuri ale rechinilor.

Emily Murray a declarat că bărbatul era un pescar care a prins rechinul din greșeală. Martora oculară se plimba de-a lungul coastei când l-a văzut pe bărbatul care se lupta cu rechinul pe plaja din SUA.

Bărbatul pescuia și a prins rechinul din greșeală”, a declarat ea pentru New York Post.

Emily și-a scos apoi telefonul pentru a înregistra scena. În clipul ei, pescarul putea fi văzut stând în picioare în apele puțin adânci încercând să aducă rechinul la mal.



O fotografie făcută ulterior de Emily a arătat o a doua persoană care îl ajuta pe bărbat în timp ce trăgeau prădătorul în interior.

În cele din urmă, au dezlegat rechinul și l-au eliberat înapoi în apă.

Creatura marină părea a fi un rechin tigru de nisip – o specie neagresivă cunoscută doar pentru faptul că atacă oamenii dacă este provocată.

Însă informațiile nu au fost încă confirmate.

Emily a declarat că plaja a rămas deschisă pentru înotători în ciuda incidentului și a spus că  „ne-am obișnuit cu toții cu observarea rechinilor”.

Între timp, cei de pe plaja Smith Point din apropiere au fost puși în alertă în ultimele săptămâni în urma a două atacuri ale rechinilor.

Un surfer în vârstă de 41 de ani a fost transportat la spital după ce a fost mutilat de un rechin tigru de 1,5 metri în timp ce se afla în largul mării pe placa sa în luna iulie. El a supraviețuit teribilei încercări care l-a lăsat cu o tăietură de 10 cm la picior.

Cu zece zile înainte, un tânăr salvamar a fost mușcat de piept și de mâna dreaptă de un rechin de un metru și jumătate. El a reușit să se lupte cu el cu mâinile goale și să ajungă la mal după ce acesta l-a atacat în timpul unui exercițiu de antrenament.

Oficialii au declarat că atacurile rechinilor sunt foarte rare în Long Island, dar incidentele au crescut în ultima vreme.

În ultimii doi ani au fost înregistrate mai multe apariții de rechini decât în deceniul precedent. În luna iulie s-au înregistrat patru incidente în Long Island într-o singură lună.

Alte părți ale coastei de est s-au confruntat, de asemenea, cu o creștere a numărului de atacuri de rechini în această vară.

Mai multe apariții și atacuri au fost observate în Florida, cu o înregistrare recentă care arată cum doi rechini se învârt în jurul înotătorilor în largul coastei plajei Jacksonville.