• După ce o mireasă a murit de un atac de cord subit în ziua nunții, familia ei a înlocuit-o în mod șocant cu sora ei mai mică, în loc să anuleze nunta.
  • Când a început ceremonia elaborată, Hetal s-a plâns că se simte amețită și apoi a leșinat brusc.
  • Rudele sale au dus-o de urgență la spital, unde medicii au spus că a murit din cauza unui atac de cord.

După ce o mireasă a murit de un atac de cord subit în ziua nunții, familia ei a înlocuit-o în mod șocant cu sora ei mai mică, în loc să anuleze nunta. Tânăra mireasă, Hetal, urma să se căsătorească cu Vishal, fiul lui Ranabhai Butabhai Algotar din satul Nari, în statul indian Gujarat.

Dar când a început ceremonia elaborată, Hetal s-a plâns că se simte amețită și apoi a leșinat brusc. Rudele sale au dus-o de urgență la spital, unde medicii au spus că a murit din cauza unui atac de cord. Dar, în loc să renunțe la nuntă, tatăl lui Hetal – un localnic pe nume Jinabhai Rathore – a sugerat ca Vishal să se căsătorească în schimb cu cealaltă fiică a sa.

Potrivit site-ului local de știri Hindi Latest, trupul tragicei viitoare mirese a fost depozitat într-un frigider al morgii din spital până la încheierea ceremoniei. Incidentul extraordinar s-ar putea să nu fie atât de neobișnuit pe cât ați putea crede.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

În ianuarie 2021, Daily Star a relatat despre o nuntă dublă în Karnataka, India, care aproape că s-a destrămat după ce unul dintre cei doi miri a decis să își jilțuiască mireasa la altar. Dar unul dintre invitații la nuntă a intervenit pentru a salva ziua. Un bărbat pe nume Chandrappa, care lucrează ca șef de tren la Bangalore Metropolitan Transport Corporation – a fost de acord să se căsătorească cu Sindhu, viitoarea mireasă cu inima frântă.

Ulterior, s-a aflat că mirele inițial, Ashok, avea o iubită secretă, care ar fi amenințat că va veni la locul nunții și va bea otravă pentru a nu-i permite iubitului ei să participe la ceremonie. Cu câțiva ani înainte, o altă mireasă indiană, din orașul Sironj din Madhya Pradesh, a fugit cu bărbatul care fusese angajat să conducă ceremonia. În acest caz, preotul, un bărbat pe nume Vinod Maharaj, care era deja căsătorit și avea doi copii, nu a luat doar o mireasă de 21 de ani. Fericitul cuplu a plecat cu bijuterii în valoare de 150.000 de rupii (puțin peste 1.500 de lire sterline) și puțin peste 30.000 de rupii (aproximativ 300 de lire sterline) în numerar. O anchetă a dezvăluit ulterior că mireasa fugară avea o relație romantică cu preotul de doi ani.