• Prezentatoarea CNN Kasie Hunt a dezvăluit că a născut pe podeaua băii din locuința sa, după un travaliu de numai 13 minute.
  • Nou-născutul i-a luat prin surprindere pe ambii părinți cu sosirea sa bruscă.
  • Grey a fost adusă pe lume cu ajutorul de tatălui pe podeaua din baie după 13 minute de travaliu, înainte de a avea timp să sunăm la 911”, a spus prezentatoarea pe Instagram.

Prezentatoarea Kasie Hunt a dezvăluit pe contul de Instagram că a născut pe podeaua băii din locuința sa, după un travaliu de numai 13 minute.

Kasie Hunt este prezentatoare și analist șef de afaceri naționale la CNN. Aceasta și-a întâmpinat miercuri al doilea copil, Grey Hunt Rivera. Nou-născutul este sănătos și cântărește 3,5 kg, însa i-a luat prin surprindere pe ambii părinți cu sosirea bruscă, care nu le-a lăsat timp nici măcar să sune serviciul de urgență.

„BUN-VENIT PE LUME: Soțul meu și cu mine suntem încantați să o prezentăm pe fiica noastră, Grey Hunt Rivera – deși, de fapt”, a adăugat Hunt în postarea de pe Instagram.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

„Grey a fost adusă pe lume cu ajutorul tatălui pe podeaua din baie după 13 minute de travaliu, înainte de a avea timp să sunăm la 911 și cu 24 de ore înainte de programarea ei prin cezariană.” Kasie a mulțumit pompierilor și personalului medical de urgență din Districtul Columbia „care ne-au îndrumat în momentele incredibil de intense înainte ca ea să respire pentru prima dată și care au ajuns în câteva minute pentru a aduce mama și copilul în siguranță la spital.”

Prezentatoarea CNN și soțul ei, Matthew Mario Rivera, au împreună și un fiu de trei ani, Mars, despre care Kasie Hunt a spus că este „atât de mândru” de nou lui surioară.

„Fratele mai mare Mars nu ar putea fi mai mândru, iar noi nu am putea fi mai încântați de faptul că de acum suntem o familie de patru”, a spus ea.

Un reprezentant al cuplului a declarat pentru People că nașterea surpriză a micuței Grey a fost deja un semn al „tendinței sale independente”. „Grey ne arată deja că are o fire independentă. Ne așteptam ca ea să fie născută printr-o cezariană programată joi dimineață. Ea a avut alte planuri!”, au spus aceștia.

„Este o zi pe care nu o vom uita niciodată!”, au mai spus ei, completând: „Suntem atât de entuziasmați de viața ca o„familie de patru – și ne-am dat seama că va fi mult mai imprevizibilă!” Cuplul, care are acum doi copii, s-a cunoscut în timp ce amândoi lucrau pentru NBC News în Washington DC. Cei doi s-au căsătorit în 2017 și au avut primul copil, Mars, în 2019.