• Se presupune că uniformele transmit un sentiment de confort și de siguranță și, odată cu aceasta, vine și convingerea că bărbații în uniformă întruchipează masculinitatea, autoritatea și curajul.
  • Profesia lor le permite să exprime manierele unui gentleman, cu care pot impresiona cu adevărat femeile.
  • Există, de asemenea, dovezi științifice care explică din punct de vedere evolutiv de ce femeile găsesc atractivi bărbații în uniformă.

Bărbații în uniformă: Acest grup include, de asemenea, oameni a căror muncă implică o autoritate și o responsabilitate ridicată, iar inspectorii criminaliști fac parte cu siguranță din acest grup. Se presupune că uniformele transmit un sentiment de confort și de siguranță și, odată cu aceasta, vine și convingerea că bărbații în uniformă întruchipează masculinitatea, autoritatea și curajul.

Bărbații din astfel de servicii au motive să fie dezirabili. Profesia lor le permite să exprime manierele unui gentleman, cu care pot impresiona cu adevărat femeile. Cu toate acestea, impresionarea sexului frumos poate să nu fie intenția lor primară, ci mai degrabă săvârșesc acte de politețe și bune maniere în primul rând din respect, ceea ce le face manierele și mai atractive.

Deschiderea ușii pentru o femeie și lăsarea ei să intre prima, protejarea unei femei și practicarea bunelor maniere la masă sunt doar câteva dintre modelele de comportament de gentleman observate la bărbații în uniformă. De asemenea, aceștia sunt adesea sinonimi cu o figură paternă, eroism, putere și protecție, precum și cu emoția și aventura, ceea ce pare o combinație ideală.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Există, de asemenea, dovezi științifice care explică din punct de vedere evolutiv de ce femeile găsesc atractivi bărbații în uniformă.

Cavalerie

Domnii nu au dispărut, iar un bărbat cu maniere de gentleman are mai multe șanse să atragă o femeie decât cineva care se pretinde cool și joacă imaginea unui băiat rău. Cavalerismul se referă la combinația de calități așteptate de la un soldat, cum ar fi curajul, civilizația, onoarea, dreptatea și dorința de a-i ajuta pe cei slabi și nevoiași.

Autoritatea

Insignele strălucitoare, cămășile curate, cătușele care atârnă, ochelarii de polițist și salutul sunt doar câteva dintre lucrurile pe care femeile le găsesc sexy la bărbații în uniformă. Uniformele lor, felul în care se poartă, disciplina strictă și pericolul cu care se confruntă în fiecare zi sunt elemente ale personalității lor care atrag femeile.

Psihologii cred că femeile gravitează în jurul bărbaților în uniformă pentru că aceștia întruchipează scopul și curajul. Ei sunt, practic, cavaleri moderni în armură strălucitoare.

Angajament

S-a demonstrat că femeile consideră că bărbații în uniformă sunt parteneri mai responsabili și mai loiali, deoarece angajamentul lor față de muncă și față de locul de muncă arată cumva că se vor angaja să ofere stabilitate și siguranță în relațiile lor private și în viața de familie.

Viteză

Femeile nu sunt entuziasmate doar de imaginea unor soldați puternici în uniformă. Iar fețele lor mai aspre și mai masculine pot să le dea pe spate pe femei și să le facă să se simtă ca o domnișoară într-un roman de dragoste.

Bărbații în uniformă sunt genul de bărbați care nu se tem de pericol. Nu le este greu să înfrunte lucruri neplăcute sau să se expună la o situație în care pot fi răniți și își riscă viața pentru a-și face datoria și pentru a o proteja pe femeia pe care o iubesc.