• Argentina a triumfat anul trecut în Qatar.
  • Messi, în vârstă de 35 de ani, a fost desemnat jucătorul turneului.
  • Lionel Messi a fost imortalizat în Argentina cu orice, de la tatuaje la picturi murale, după ce a condus echipa națională la titlul mondial.

Lionel Messi a comandat iPhone-uri de aur pentru colegii şi staff-ul tehnic de la echipa naţională a Argentinei care a câştigat Cupa Mondială. Este vorba despre 35 de exemplare personalizate, care se pare că l-au costat 175.000 de lire sterline, relatează The Sun.

Messi, septuplul câştigător al Balonului de Aur, care tocmai a obţinut premiul FIFA Best 2022 pentru cel mai bun fotbalist al anului, a câştigat la finele anului trecut Cupa Mondială din Qatar, trofeul pe care îl râvnea cel mai mult.

Pentru a recunoaşte şi a aprecia această realizare, superstarul lui Paris Saint-Germain a făcut echipă cu IDESIGN GOLD pentru a le oferi tuturor coechipierilor săi şi personalului tehnic al Argentinei dispozitive Apple personalizate, placate cu aur 24 de carate.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ben Lyons, CEO al iDesign Gold, a declarat pentru The Sun: „Lionel nu numai că este GOAT (Cel mai bun din toate timpurile n.r.), dar este unul dintre cei mai fideli clienţi ai IDESIGN GOLD şi a luat legătura cu noi la câteva luni după finala Cupei Mondiale. Ne-a spus că vrea un cadou special pentru toţi jucătorii şi personalul pentru a sărbători victoria extraordinară, dar nu a vrut să primească obişnuitul cadou sub formă de ceasuri. Aşa că i-am sugerat iPhone-uri de aur inscripţionate cu numele lor, iar ideea i-a plăcut la nebunie”.

Argentina a triumfat anul trecut în Qatar, iar Messi, în vârstă de 35 de ani, a fost desemnat jucătorul turneului.