• Pasagerii de la bordul zborului 2038 al companiei United Airlines au avut parte de o sperietură deoarece un șarpe a fost descoperit în aeronavă în timpul zborului.
  • Acest incident nu a fost primul caz în care un șarpe s-a urcat la bordul unui avion comercial.
  • Cu toate acestea, după ce a fost alertat de pasageri, echipajul de zbor a gestionat imediat situația.

Pasagerii de la bordul zborului 2038 al companiei United Airlines, cu destinația New Jersey din Tampa, Florida, au avut parte de o sperietură deoarece un șarpe a fost descoperit luni, în timpul zborului, în aeronavă. Cu toate acestea, după ce a fost alertat de pasageri, echipajul de zbor din avion a gestionat imediat situația.

Potrivit companiei aeriene, șarpele nu era veninos și acesta, după ce a ajuns în New Jersey, o echipă de operațiuni cu animale sălbatice și Departamentul de Poliție al Autorității Portuare l-au luat și au eliberat reptila în sălbăticie, potrivit NBC News.

Reptila pasageră clandestină, identificată ca fiind un șarpe de jartieră inofensiv, a apărut în zborul 2038 al companiei United Airlines din Tampa la scurt timp după ce a aterizat luni după-amiază pe Aeroportul Internațional Newark Liberty, a relatat Reuters citând declarația Autorității Portuare din New York și New Jersey.
Ofițerii de control al animalelor de la aeroport și polițiștii Autorității Portuare se aflau la poarta de îmbarcare la sosirea avionului și au scos șarpele, care a fost ulterior eliberat în natură, a declarat purtătorul de cuvânt al Autorității Portuare, Cheryl Ann Albiez.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Nu au existat răniți, nici un impact asupra operațiunilor aeroportuare, iar avionul a plecat ulterior din Newark, a precizat aceasta.

Acest incident nu a fost primul caz în care un șarpe s-a urcat la bordul unui avion comercial. Un șarpe de mari dimensiuni a fost găsit strecurându-se prin cabina pasagerilor unui zbor al Aeromexico către Mexico City în 2016, iar un piton a fost observat de pasageri agățat de aripa avionului -pe exterior- al unui zbor din Australia către Papua Noua Guinee în 2013.