• Cuplul este din orașul Airway Heights, care se află chiar în afara orașului Spokane.
  • Ei au fost arestați joi și acuzați pentru omisiunea de a anunța forțele de ordine despre moartea unui copil.
  • Identitatea fetiței și cauza morții acesteia nu au fost încă făcute publice.

Un cuplu din statul Washington ar fi luat cadavrul fiicei lor de 8 ani într-o călătorie prin țară, la trei luni după ce aceasta a murit, deoarece voiau să petreacă mai mult timp cu ea”, a declarat poliția. Aleksander Kurmoyarov, în vârstă de 28 de ani, și Mandie Miller, în vârstă de 33 de ani, au fost arestați joi în Mitchell, Dakota de Sud, și au fost acuzați de un singur cap de acuzare pentru omisiunea de a anunța organele de poliție de moartea unui copil, potrivit KREM, afiliat CBS din Spokane, Washington.

Cuplul din orașul Airway Heights, care se află la periferia orașului Spokane, a primit anterior un mandat de arestare pentru suspiciunea de omucidere prin abuz, a relatat Law & Crime. Se pare că cei doi ar fi intrat în atenția autorităților după ce medicul legist din comitatul Davison a sunat la Departamentul de Poliție Mitchell (MPD) și a spus că biroul lor a luat legătura cu ei.

Medicul legist a spus că a fost contactat de persoane care au declarat că au călătorit din statul Washington către Pine Ridge cu fiica lor decedată”, potrivit MPD. A doua zi, ofițerii i-au găsit pe Kurmoyarov și Miller în Mitchell. Departamentul de poliție a declarat că se aflau la o reședință cu un U-Haul parcat în față.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Când au fost întrebați de forțele de ordine, cuplul ar fi recunoscut că în U-Haul se afla un sicriu cu cadavrul fiicei minore” a lui Miller înăuntru.

În timpul unui interviu cu Kurmoyarov, acesta a declarat că minora a murit în Airway Heights cu puțin timp înainte de Halloween 2022″, ar fi spus poliția din Miami într-un comunicat de presă, ceea ce contrazice relatarea lui Miller, care a spus că fetița a murit pe 10 septembrie.

Kurmoyarov ar fi recunoscut că nu au solicitat asistență medicală pentru fetiță și nici nu au alertat autoritățile când aceasta a murit deoarece el și Miller doreau să petreacă mai mult timp cu ea și că îi era teamă că vor avea probleme”, a declarat poliția.

Miller și Kurmoyarov se aflau în Dakota de Sud de aproximativ 4 zile și mai exact în orașul Mitchell de aproximativ 2 zile”, a scris joi poliția din MPD. În niciun moment, în timp ce se aflau în statul Dakota de Sud, Miller sau Kurmoyarov nu au anunțat forțele de ordine cu privire la moartea minorului.”

Poliția a aflat ulterior că persoana decedată era fiica adoptivă a lui Miller. Identitatea fetei și cauza morții ei nu au fost încă făcute publice. Un grup operativ, care include MPD, Departamentul de Poliție Airway Heights, Unitatea de Crime Majore din comitatul Spokane, Criminalistica din comitatul Spokane și Departamentul de Poliție Tribal Spokane, lucrează la acest caz în timp ce ancheta continuă.