• Pensionara Iris Jones, în vârstă de 83 de ani, a dezvăluit că a impus o interdicție sexuală cu soțul ei mult mai tânăr, Mohamed Ibriham, în vârstă de 37 de ani.
  • Cuplul, care a ajuns prima dată pe prima pagină a ziarelor după ce au apărut detalii picante despre viața lor sexuală, se pare că se distrează prea mult.
  • Ea a susținut că sexul a trecut puțin pe plan secundar acum, când cei doi și-au sărbătorit a doua aniversare a căsătoriei în octombrie.

Pensionara Iris Jones, în vârstă de 83 de ani, a dezvăluit că a impus o interdicție sexuală cu soțul ei mult mai tânăr, Mohamed Ibriham, în vârstă de 37 de ani. Cuplul, care a ajuns prima dată pe prima pagină a ziarelor după ce au apărut detalii picante despre viața lor sexuală, se pare că se distrează prea mult.

De când egipteanul Mohamed s-a mutat împreună cu Iris în Weston-super-Mare, Somerset, nu s-a mai abținut de la sex. Iris s-a simțit ușurată când Ministerul de Interne i-a acordat în sfârșit viza de soț/soție bărbatului ei la începutul acestui an.

Porumbeii au petrecut ceva timp despărțiți, pensionara zburând adesea în Egipt pentru a fi alături de bărbatul ei. Acum, de când acesta s-a mutat în Marea Britanie, Iris a fost nevoită să pună capăt aventurilor nocturne după ce s-a temut pentru sănătatea ei. Ea a susținut că sexul a trecut puțin pe plan secundar acum, când cei doi și-au sărbătorit a doua aniversare a căsătoriei în octombrie. Iris a declarat pentru Fabulous: Mohamed mă dorește mai mult decât îl doresc eu pe el, dar am 83 de ani și nu mai sunt la fel de în formă ca înainte. Trebuie să iau o mică pauză din când în când”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Sesiunile de sex zburdalnice ale cuplului au dus-o pe Iris chiar și la spital, ea amintindu-și de multiplele ei drumuri la urgențe. Medicii i-au spus pensionarei să își diminueze sesiunile de perversiuni, deoarece pielea ei se rupe adesea. În ciuda faptului că și-au pus viața sexuală pe pauză, Iris a insistat că cei doi soți sunt cât se poate de îndrăgostiți.

Ea a adăugat: Mohamed îmi spune: Nu pot trăi fără tine, dar într-o zi va trebui să o facă. Nu există nici un secret pentru a păstra dragostea vie.”

Mohamed s-a acomodat cu stilul de viață britanic la începutul acestui an, după ce i s-a acordat viza de soț/soție. Potrivit lui Iris, acesta s-a obișnuit cu viața britanică, încât preferă vremea rece față de căldura egipteană. Și își îmbrățișează pe deplin viața în Anglia, încât chiar îi încurajează pe cei Trei Lei în timpul Cupei Mondiale. Mohamed este un britanic cu drepturi depline acum, îi place aici. Îi place diversitatea, vremea, mâncarea”, a adăugat Iris.