• Blugii sunt o piesă de bază a garderobei.
  • Majoritatea blugilor au un mini buzunar despre care nu știm la ce folosește.
  • Blugii s-au născut la sfârșitul secolului al XIX-lea și au început să fie vânduți cu doar patru buzunare, modelul cu cinci buzunare urmând să apară mai târziu.

Blugii sunt o piesă de bază a garderobei. Fie că aparțin femeilor sau bărbaților și indiferent de vârstă sau de locul în care se află, ei reprezintă un element de bază la modă. Este o piesă de garderobă de bază care face parte din stilul nostru și din look-ul nostru zilnic, deoarece îi putem găsi în diferite tipuri de modele (skinny”, evazați, drepți, wide leg”…) și în tot felul de culori. Și nu se demodează niciodată.

Pe cât de cunoscuți sunt pantalonii din denim în întreaga lume, pe atât de bine îi cunoaștem noi. Bine, știm la ce servesc buclele de la curea sau știm modelele care se potrivesc cel mai bine tipului nostru de corp; cu toate acestea, majoritatea blugilor au un mini buzunar despre care nu știm la ce folosește.

Dimensiunea sa este practic minusculă și probabil că te-ai gândit de mai multe ori la ce anume servește acel buzunar mic? Pentru bani? Pentru brichetă? Totul depinde, bineînțeles, la ce vrei să-l folosești, dar Levi Strauss & Co. are răspunsul.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Blugii s-au născut la sfârșitul secolului al XIX-lea și au început să fie vânduți cu doar patru buzunare, modelul cu cinci buzunare urmând să apară mai târziu.

„Primii blugi albaștri aveau patru buzunare: doar unul în spate și încă două în față, plus cel mic”, explică compania de blugi. La ce servea mai exact? Potrivit acestora, a fost creat pentru a păstra ceasul, deoarece la acea vreme era obișnuit să se poarte un portofel.

„Inițial a fost inclus ca protecție pentru ceasurile de buzunar, de unde și numele”, spun ei. În zilele noastre nu mai este obișnuit să purtăm cu noi astfel de ceasuri de buzunar clasice ale vremii, dar rămâne în continuare în modelele de blugi de astăzi și, prin urmare, i-am căutat diferite utilizări în ultimii ani… „Acest buzunar suplimentar a îndeplinit multe funcții, lucru evident în numeroasele sale denumiri: buzunar frontal, buzunar pentru prezervative, buzunar pentru monede, buzunar pentru chibrituri și buzunar pentru bancnote, pentru a numi doar câteva”, adaugă Levi Strauss & Co.