• Echilibrul dintre viața personală și locul de muncă este unul dintre cei cinci piloni principali care îți influențează viața, arată un nou studiu.
  • Oamenii care mănâncă  haotic şi se odihnesc prea puțin deoarece se află sub presiunea jobului de zi cu zi.
  • Dacă nu există un echilibru, omul va începe să fie mai frustrat și poate ajunge la anxietate, depresie și chiar la probleme de sănătate.

Echilibrul dintre viața personală și locul de muncă este unul dintre cei cinci piloni principali care îți influențează viața, alături de alimentaţie, sport, somn şi răsfăţ cu moderaţie. Asta reiese din cercetarea de piaţă realizată de Asociaţia CIPRA.

Pe lângă acest echilibrul dintre viața personală și cea profesională, alimentația și odihna joacă un rol important în viața fiecăruia dintre noi. În urma studiului  CIPRA , oamenii care mănâncă  haotic şi se odihnesc prea puțin deoarece se află sub presiunea jobului de zi cu zi. Este esenţial ca oamenii să aloce suficient timp  familiei, odihnei, pasiunilor, mişcării şi, dacă este cazul, să aia în calcul schimbarea locului de muncă sau reorganizarea totală a programului zilnic, astfel încât să își mențină echilibrul mental.

Atunci când omul nu are grijă de viața sa persoanlă și petrece tot mai puțin timp cu familia sau prietenii, randamentul său scade. Acesta va începe să fie mai frustrat și poate ajunge la anxietate, depresie și chiar la probleme de sănătate.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Citește și: