• Canalul de YouTube Mutekimaru transmite în mod regulat în direct cu peștii săi, care se joacă cu ajutorul senzorilor de mișcare.
  • În timpul unei transmisiuni live la începutul acestei luni, o eroare a dus la ieșirea peștilor din joc.
  • Cu ajutorul senzorilor de mișcare, peștii au reușit să facă cumpărături și să își creeze un cont PayPal.

Un YouTuber și-a filmat peștii din acvariu în timp ce aceștia au preluat controlul asupra consolei sale Nintendo Switch timp de câteva ore. Peștii i-au schimbat numele de utilizator, și-au făcut cont de PayPal și chiar au efectuat o plată cu cardul.

Utilizatorul care administrează canalul de YouTube „Mutekimaru” , prezintă în mod regulat peștii care sunt capabili să controleze butoanele Nintendo-ului Switch, ajutați de un sistem care le detectează mișcările și le sincronizează cu acțiunile înregistrate de consolă, potrivit Fox News și Insider.

Deși canalul nu dezvăluie de ce au fost aleși peștii betta pentru acest experiment, se știe clar că specia este mai inteligentă față de altele, și au inclusiv capacitatea de a suferi de depresie.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Peștii betta au câștigat mai multe jocuri Pokémon înotând în acvariul lor. Peștii se numesc Maurice, Moo și Ponyo. Un al patrulea pește, Lala, a murit în septembrie.

Cum au stârnit probleme peștii?

În timpul unei transmisiuni în direct, la începutul acestei luni, în care peștii jucau Pokémon Violet, proprietarul s-a îndepărtat de ecran pentru a lua o pauză. O eroare a făcut ca sistemul să iasă din joc și să se întoarcă la ecranul principal al Nintendo-ului.

Peștii, însă, aveau în continuare controlul asupra Nintendo-ului Switch. În următoarele câteva ore, peștii au reușit să schimbe numele proprietarului de pe consolă, i-au descărcat un nou avatar, au creat un cont PayPal (și au trimis un e-mail în acest sens proprietarului) și chiar au deschis un set de termeni și condiții de pe Nintendo eShop.

FOTO – FOX NEWS

„Peștii au deschis cu nerăbdare termenii și condițiile. Mulți dintre noi, oamenii, nu citim termenii și condițiile de utilizare, dar peștii sunt mai deștepți decât noi” , se arată într-un comentariu de pe YouTube.

Peștii au adăugat, de asemenea, 500 de yeni, sau patru dolari, în contul de Switch, expunând în același timp detaliile cardului de credit publicului său, care au urmărit acțiunile peștilor în timp ce stăpânul lor era plecat.

„Acesta este primul videoclip șocant din lume în care un pește de companie face o achiziție cu cardul de credit al proprietarului său” , a scris un utilizator .