• Poluarea scade dimensiunea penisului, deformează organele sexuale și reduce fertilitatea masculină
  • În 2045, cei mai mulți bărbați nu vor fi în stare să producă spermă de calitate

Dacă până acum nu v-a speriat poluarea, asta vă va convinge să luptați împotriva ei. Poluarea scade dimensiunea penisului, deformează organele sexuale și reduce fertilitatea masculină. Peste 25 de ani, cei mai mulți bărbați din țările bogate nu vor fi în stare să producă spermă de calitate care să asigure perpetuarea speciei umane.

Umanitatea este în fața unei crize existențiale, scrie doctorul Shanna Swan în cartea „Numărătoarea inversă”. De vină sunt unele produse chimice folosite la producerea plasticului. Acestea imită hormonul estrogen, corpul uman se învață așa și, în timp, nu mai produce natural hormonii.

Poluarea atacă fătul în timpul dezvoltării în burta mamei. Băieții se nasc cu penisuri minuscule care nu se dezvoltă apoi corespunzător.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Doctorul Swan, specialist în medicina mediului și politici de sănătate publică la Spitalul Mount Sinai New York, prezintă un studiu făcut pe 45.000 de bărbați din țările bogate din Vest. Nivelul de spermă a scăzut cu 50% în ultimii 40 de ani.

Nivelul în creștere al lipsei de fertilitate masculină va face ca în 2045 cei mai mulți bărbați nu vor fi în stare să producă spermă de calitate.