• Istoria lui Henry Ziegland este cunoscută de peste 100 de ani și este una dintre cele mai ghinioniste și incredibile povești pe care le vei auzi.
  • Povestea bizară a unui bărbat ucis de un glonț tras asupra sa cu 20 de ani mai devreme.
  • Istorioara a fost republicată la 12 ani după ce s-a spus că s-a întâmplat, în 1913.

Povestea bizară a unui bărbat ucis de un glonț tras asupra sa cu 20 de ani mai devreme. Istoria lui Henry Ziegland este cunoscută de peste 100 de ani și este una dintre cele mai ghinioniste și incredibile povești pe care le vei auzi.

În 1905, fermierul, din Honey Grove, Texas, și-a părăsit iubita de atunci, Maysie Tichnor, care a primit incredibil de rău vestea și s-a sinucis. Supărat de modul în care Henry îi tratase sora, fratele lui Maysie s-a hotărât să se răzbune.

S-a dus la casa lui Henry și l-a împușcat, apoi a întors arma spre el însuși și și-a luat viața. Cu toate acestea, fără ca fratele răzbunător să știe la momentul respectiv, prima împușcătură l-a atins doar de aproape pe Henry, aterizând în schimb într-un copac din spatele lui.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Până acum, este o serie de evenimente destul de tragice, cu care putem fi cu toții de acord. Ei bine, după 20 de ani, Henry a început să taie câțiva copaci de pe terenul său, dar era unul pe care nu-l poate doborî pentru că era foarte mare.

Așa că, în loc să încerce să-l doboare cu toporul, așa cum ar fi făcut de obicei, a făcut niște găuri în trunchiul lui și l-a umplut cu dinamită. Acum, în timp ce, la detonare, copacul a fost făcut bucăți, așa cum era prevăzut, a dislocat și acel glonț care stătea acolo și aștepta de peste două decenii.

Explozia a trimis glonțul respectiv în aer, lovindu-l pe Henry în tâmplă și, din păcate, ucigându-l. Nu este de mirare că povestea a ajuns la știrile locale, întreaga poveste tristă fiind tipărită în alb și negru. De atunci, a fost publicată în întreaga lume, iar agențiile de știri din toate colțurile lumii și-au informat cititorii cu privire la această poveste nefericită.

Dar cât de adevărată este aceasta?

Ei bine, nimeni nu a venit vreodată să o confirme, dar nici nu a dovedit că este falsă. Cu toate acestea, există câteva lacune, care trebuie abordate. Prima este că povestea a fost republicată la 12 ani după ce s-a spus că s-a întâmplat, în 1913. Acum, bineînțeles, poveștile sunt reluate din când în când.