• Sarah Collins spune că, în ultimul deceniu, a făcut sex cu soțul ei o dată la doi ani.
  • Acum se învinovățește pentru faptul că acesta, a înșelat-o.
  • Faceți cunoștință cu femeia care spune că este vina ei că soțul a înșelat-o… pentru că a fost de acord să facă sex cu el doar o dată la doi ani.

O femeie a descoperit că soțul ei avea o aventură și se învinovățește pentru că a fost de acord să facă sex cu el doar o dată la doi ani. Sara Collins a declarat că se consideră vinovată pentru că fostul ei soț, Graham, a avut o aventură. Ar fi făcut sex doar o dată la doi ani în ultimul deceniu petrecut împreună.

Sara Collins a descoperit că soțul ei de 28 de ani și tatăl celor trei copii ai lor o înșela după ce a văzut un comentariu la o postare a acestuia pe Instagram. În iulie 2019, soțul Sarei, Graham, a încărcat o fotografie cu o farfurie goală după ce a terminat un mic dejun vegan la o cafenea locală. El a pus ca titlu al pozei „yummy”.

Nu a fost nici un semnal de alarmă, dar ceea ce a stârnit interesul Sarei a fost comentariul unei femei care a spus „da, a fost delicios”. Curiozitatea a pus stăpânire pe ea și a decis să cerceteze. A găsit nenumărate fotografii cu femeia și soțul ei împreună, în mod clar îndrăgostiți.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

Ea și-a confruntat imediat soțul, iar acesta a recunoscut că se vedea cu cealaltă femeie de patru luni. Acesta a adăugat că dorm împreună și că nu a fost niciodată mai fericit.

Mama a trei copii spune că a fost umilită și distrusă de mărturisirea lui. Dar ea spune că în mare parte se învinovățește. „Am pierdut numărul de câte ori i-am respins avansurile sexuale, i-am închis ușa dormitorului meu și am închis orice conversație în jurul vieții noastre amoroase.”, a declarat femeie pentru Daily Mail.

„Graham și cu mine nu făceam dragoste decât o dată la doi ani, și dormisem împreuna de cinci ori în deceniul precedent.”

Cei doi erau căsătoriți de 28 de ani, iar Sara credea că au avut o căsnicie perfectă, construită atât pe iubire, cât și pe respect, așa că lipsa de contactului intim nu a contat. Ea a dezvăluit că la începutul căsniciei nu era neobișnuit ca ei să sară între cearceafuri de mai multe ori pe zi.

Dar după cel de-al treilea copil al lor, care a fost adus pe lume printr-o cezariană de urgență, lăsând-o pe Sara cu o „cicatrice urâtă” și luptându-se să piardă din kilogramele pe care le avea la naștere, sexul a dispărut rapid.

„El tot încerca să fie afectuos și să inițieze sexul, dar eu îl respingeam destul de brutal. Nu-mi pot imagina cum trebuie să se fi simțit acea respingere de rutină, dar eu chiar nu puteam suporta gândul acesta”, a spus Sara. La un moment dat, ea a sugerat chiar să încerce o relație deschisă în încercarea de a evita să facă sex, dar la scurt timp după aceea a descoperit că aventura avea loc chiar sub nasul ei.