• Prietena din facultate a lui Elon Musk scoate la licitație fotografii și cadouri din povestea lor de dragoste din anii ’90.
  • Elon Musk s-a întâlnit cu Jennifer Gwynne în 1994. Ea a declarat pentru DailyMail.com că povestea lor de dragoste a fost ,,dulce”, dar lipsită de ,,afecțiune”.
  • Obiectele vor fi scoase la licitație de RR Auctions până pe 14 septembrie.

Fosta iubită a antreprenorului în domeniul tehnologiei Elon Musk scoate la licitaţie un număr de fotografii şi de suveniruri din relaţia cu miliardarul, scrie CNN.

Jennifer Gwynne, prietena din facultate a lui Musk, vinde amintirile prin intermediul RR Auction, cu sediul în Boston.

Gwynne şi Musk au început să se întâlnească în 1994, când amândoi lucrau într-un cămin universitar, potrivit unui comunicat de presă al RR Auction.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

La scurt timp după ce a absolvit Universitatea din Pennsylvania, Musk a început un program de doctorat la Stanford, dar a renunţat pentru a-şi lansa primul său startup, Zip2.

Lotul include 18 fotografii cu antreprenorul pe când era student la economie la Universitatea din Pennsylvania, precum şi alte câteva amintiri din timpul petrecut împreună de Musk şi Gwynne.

Fotografiile îl arată pe miliardar înainte de ascensiunea sa fulminantă spre succes: făcându-şi de cap într-o cameră de cămin, ieşind cu colegii săi şi îmbrăţişându-se cu prietena sa.

Obiectul cel mai valoros ar fi o felicitare semnată de ziua de naştere, urmat de un colier dăruit lui Gwynne de ziua ei.

Visul tânăr al iubirii

,,La mulţi ani, Jennifer (aka, Boo-Boo), cu dragoste, Elon” , scrie pe bilet. Începând de duminică dimineaţă, cea mai mare ofertă este de aproape 7.000 de dolari. Se aşteaptă ca felicitarea să se vândă cu peste 10.000 de dolari, potrivit RR.

Colierul de aur include un smarald din mina de smaralde din Zambia deţinută de tatăl lui Musk, Errol, un dezvoltator imobiliar şi inginer sud-african bogat.

,,Când am mers să o vizităm pe mama lui Elon în Toronto în timpul vacanţei de Crăciun din 1994, Elon mi-a dăruit atât micul bilet «love, love, love», cât şi colierul” , a declarat Gwynne în comunicatul RR. ,,Mama lui avea mai multe coliere de acest fel într-o cutie în dormitorul ei, iar Elon mi-a spus că erau de la mina de smaralde a tatălui său din Africa de Sud şi a scos unul din cutie. Şi pentru că nu îi luasem nimic de Crăciun (şi mă simţeam foarte vinovată pentru asta), a spus că vom considera colierul un cadou pentru ziua mea de naştere„.

,,Am purtat colierul timp de mai mulţi ani, din când în când, dar a stat mai ales în cutia mea de bijuterii în ultimii zece ani (amintindu-mi mereu de Elon, bineînţeles).

Colierul este însoţit de două fotografii, una cu Musk şi Gwynne împreună cu mama lui Musk, modelul Maye Musk, şi una cu Musk şi Gwynne la un bal de sfârşit de an în 1995.