• „Diferența dintre a lua decizii cu capul sau cu inima – mama mea a luat cu siguranță majoritatea deciziilor, dacă nu toate, din inimă – și eu sunt fiul mamei mele”, a spus Prințul Harry.
  • Ei au semnat un contract de 100 de milioane de dolari americani cu Netflix la scurt timp după ce au părăsit Marea Britanie pentru California.
  • „Cred că pentru atât de mulți oameni din familie, în special bărbații, poate exista o tentație sau un impuls de a se căsători cu cineva care să se potrivească tiparului, spre deosebire de cineva cu care, poate, ești destinat să fii împreună”, spune el.

Prințul Harry a tras un semnal de alarmă în primele momente ale serialului Netflix despre viața sa cu soția Meghan, Ducesa de Sussex, când a spus despre bărbații din familia sa: „tentația este să te căsătorești cu cineva care se potrivește tiparului”.

Prezentat ca fiind cuplul care pune lucrurile la punct cu privire la decizia lor de a renunța la rolul de membri ai familiei regale care lucrează, pe fondul unui control intens din partea presei asupra vieții lor de familie, primele trei din cele șase episoade de 45 de minute au fost lansate joi în întreaga lume. Ei au semnat un contract de 100 de milioane de dolari americani cu Netflix la scurt timp după ce au părăsit Marea Britanie pentru California.

Acest lucru a înfuriat Palatul Buckingham și membrii familiei sale, care se tem că viitoarea autobiografie a lui Harry, Spare, ar putea exacerba și mai mult tensiunile dintre membrii familiei regale de rang înalt înainte de încoronarea noului rege, în mai anul viitor. Ducele de Sussex îi atacă în mod perceptibil pe fratele său, William, Prințul de Wales, și pe cumnata sa Catherine, Prințesa de Wales, la începutul primului episod, în timp ce și-a încadrat acțiunile din ultimii doi ani în jurul memoriei mamei sale, sugerând că el este cel care îi poartă flacăra.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Cred că pentru atât de mulți oameni din familie, în special bărbații, poate exista o tentație sau un impuls de a se căsători cu cineva care să se potrivească tiparului, spre deosebire de cineva cu care, poate, ești destinat să fii împreună”, spune el.

„Diferența dintre a lua decizii cu capul sau cu inima – mama mea a luat cu siguranță majoritatea deciziilor, dacă nu toate, din inimă – și eu sunt fiul mamei mele”.

De asemenea, el a ținut să îl ia la țintă pe tatăl său, Regele Charles, spunând că el și Ducesa de Sussex sunt dornici „să nu facă aceleași greșeli pe care le-au făcut părinții noștri” în timp ce își creșteau copiii.

Harry dezvăluie că a avertizat Palatul, Meghan ar avea nevoie de protecții speciale din cauza trecutului ei, dar spune că alți membri ai familiei au sugerat că intruziunea făcea parte integrantă din rolul lor în viața publică britanică.