• Prințul și Prințesa de Wales au călătorit săptămâna aceasta în Țara Galilor.
  • Marți, prințul și prințesa de Wales au vizitat Swansea.
  • Prințesa Kate are deja o tradiție în a găti torturi.

Prințul William le-a oferit observatorilor regali o mică incursiune în viața sa personală în această săptămână, recunoscând că a ajuns să stăpânească pregătirea unui mic dejun englezesc complet.

Marți, prințul și prințesa de Wales au vizitat Swansea, unde s-au întâlnit cu câțiva copii din corul școlii St Thomas’ School, care învățau despre coacerea produselor de panificație în bucătăria unei mici biserici.
Arată uimitor, a spus William. Ce vă place să gătiți acasă? Fursecuri, asta merge întotdeauna bine. Vorbind despre abilitățile sale în bucătărie, el a adăugat: Fac un mic dejun bun, cârnați, șuncă și ouă”.

Prințul William a mai comentat în trecut despre abilitățile sale culinare. În timpul vizitei sale la Royal Institution of Chartered Surveyors, în 2017, tatăl celor trei a spus: Nu, nu, nu. Îmi place să gătesc, dar nu sunt foarte bun.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

El a dezvăluit că felul său de mâncare emblematic este friptura, dar se străduiește să o gătească pentru o perioadă de timp potrivită. Urăsc să gătesc prea mult friptura, a spus el.

Kate, mamă a trei copii, a vorbit anterior despre pasiunea ei pentru gătitul în casă și îi place să îi implice și pe copiii ei, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis. Când Kate a apărut alături de bucătăreasa de televiziune Mary Berry în A Berry Royal Christmas în decembrie 2019, prințesa și-a dezvăluit pasiunea de a face prăjituri de ziua de naștere pentru copiii ei.

Kate a spus: Nu am avut timp să fac asta. Îmi place să fac tortul. A devenit un pic o tradiție faptul că stau trează până la miezul nopții și să fac tort și glazură și fac mult prea mult. Dar îmi place la nebunie.

În timpul unei ieșiri la Centrul Comunitar St Luke’s din Londra, Kate a dezvăluit cum copiii ei adoră să-și creeze propriile pizza. Vorbind cu o membră, Yolanda din Bolivia, ea a spus: Am făcut asta cu George și Charlotte – să facem aluat de pizza. Le place pentru că își pot murdări mâinile.

Ea a continuat: Tocmai spuneam că îmi place foarte mult să fac aluat de pizza cu George și Charlotte, pentru că le place să-și murdărească mâinile.