• Bogatul proprietar al bijuteriilor Tiffany din Turcia a murit după ce a căzut de pe un vas de croazieră în timpul unei vacanțe de vis.
  • Se crede că Dilek Ertek, în vârstă de 71 de ani, a murit după ce a plonjat în Pacificul de Sud, în largul coastei Tahiti, de pe nava Norwegian Spirit, pe 26 octombrie.
  • Corpul ei nu a fost încă recuperat.

Bogatul proprietar al bijuteriilor Tiffany din Turcia a murit după ce a căzut de pe un vas de croazieră în timpul unei vacanțe de vis. Se crede că Dilek Ertek, în vârstă de 71 de ani, a murit după ce a plonjat în Pacificul de Sud, în largul coastei Tahiti, de pe nava Norwegian Spirit, pe 26 octombrie.

Corpul ei nu a fost încă recuperat. Etrek a fost distribuitor al Tiffany în Turcia timp de peste două decenii. Fiul ei, Gokce Atuk, a declarat, de asemenea, că au dispărut bijuterii din seiful din cabina mamei sale.

Camerele de supraveghere de pe navă arată că ea a căzut în mare în jurul orei 3 dimineața, dar iubitul ei a raportat că a dispărut 20 de ore mai târziu, ceea ce a determinat familia ei să îndemne poliția să îl investigheze pe iubitul ei elvețian.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Iubitul în vârstă de 74 de ani a fost ținut sub observație de către echipajul navei într-o cabină separată înainte de a acosta în Tahiti, trei zile mai târziu. Se pare că a fost interogat de poliție în Tahiti înainte de a fi eliberat din lipsă de probe. De atunci, el s-a întors în Elveția.

Experții sunt stupefiați de modul în care Ertek – care avea puțin peste 1,70 m – a putut să cadă peste balustrada de protecție înaltă de un metru și jumătate până la cabina sa. Căpitanul Mustafa Can ar fi spus: Este dificil să cazi de pe acest tip de navă de croazieră”.

Potrivit ziarului turc Sabah, un ofițer a făcut următoarele declarații în postarea sa pe rețelele de socializare: Văd că 2 persoane au plecat împreună într-o vacanță și chiar au făcut un plan special de călătorie, cum ar fi o sărbătoare de ziua de naștere. Presupunând că Dilek Hanım și iubitul ei sunt cazați în aceleași cabine, mi se pare foarte suspect faptul că situația de dispariție nu este raportată. Pentru că pe navele de croazieră se organizează frecvent activități zilnice și divertisment, iar toată lumea este în contact unii cu alții. Persoanele care nu mai pot auzi unul de celălalt informează recepția și fac un anunț. Așa că este confuz faptul că vestea dispariției este dată 20 de ore mai târziu.”