• Snoop Dogg a declarat pentru Business Insider că îi place să prepare ouă fierte atunci când are poftă de mâncare.
  • Rapperul le servește alături de pâine prăjită, ceea ce îi amintește de micul dejun pe care obișnuia să îl pregătească în copilărie.
  • Snoop Dogg a lansat recent un meniu Snoop’s Munchie Meal alături de firma Jack in the Box.

Când are poftă de ceva, Snoop Dogg nu poftește la pizza sau la chipsuri – se mulțumește doar cu niște ouă fierte.

Recent, rapperul a vorbit pentru Business Insider despre tot ceea ce înseamnă mâncare, pe platoul de filmare al reclamei sale pentru Snoop’s Munchie Meal, care este acum disponibilă la Jack in the Box.

Snoop Dog a spus că este un mare fan al Jack in the Box de zeci de ani. Dar atunci când trebuie să pregătească ceva rapid în bucătărie, el alege întotdeauna ouăle fierte.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

,,Se gătesc repede și nu sunt greu de făcut” , a spus el. ,,Nu prea poți să dai greș. „

Ingredientul preferat al lui Snoop Dogg pentru a combina ouăle este pâinea prăjită.

,,Pun oul în mijlocul pâinii prăjite, ca la micul dejun pe care mi-l dădeau în școala primară” , a adăugat el. ,,Abia așteptam să ajung la școală ca să primesc oul fiert și să-l pun pe pâine prăjită. „

Atunci când ouăle fierte nu sunt în meniu, Snoop Dogg a spus că este renumit și pentru faptul că face hamburgeri, tacos sau aripioare de pui pentru a-și satisface poftele nocturne.

Snoop Dogg a învățat o mulțime de sfaturi culinare de la cea mai bună prietenă a sa, Martha Stewart, și a învățat-o și pe ea câteva lucruri. Stewart a declarat anterior pentru Insider că cel mai bun fel de mâncare pe care Snoop Dogg a învățat-o vreodată să îl facă a fost homar Newburg.

Snoop Dogg a spus că plănuiește să-i trimită lui Stewart noul său meniu de 14 dolari cu Jack in the Box.

Snoop Dogg a spus însă că intenționează să-i trimită lui Stewart noul său meniu de 14 dolari oferit de Jack in the Box. Meniul Munchie Meal a lui Snoop, care este disponibil vine cu Sando de pui cu sos picant, un taco crocant, cartofi prăjiți medii, Jack’s Baked Brownie și o băutură medie.

Citește și

FOTO. Jennifer Lopez, pictorial îndrăzneț pe coperta revistei Vogue Mexic. Actrița vorbește despre rolul de mamă

Cum a ignorat Stockton Rush, CEO-ul OceanGate, temerile experților privind siguranța submersibilului Titan. „A fost singurul submersibil din lume fără omologare”

Când vei putea circula pe podul suspendat de la Brăila, al treilea ca mărime din Europa? „Lucrările sunt în proporţie de aproape 100% finalizate”