• Jennifer Lopez a strălucit pe coperta revistei Vogue Mexic, în mai multe ținute care i-au pus formele în evidență.
  • Actrița a reflectat asupra rolului său de mamă și cum acesta a fost influențat de cariera sa în filmele de acțiune.
  • Cântăreața a dezăluit că ultimul său rol în filmul „The Mother” a ajutat-o să-și reevalueze relația cu copiii săi.

Jennifer Lopez pozează sexy la 53 de ani

Jennifer Lopez a strălucit pe coperta revistei Vogue Mexic și a impresionat publicul cu frumusețea și formele cu care se mândrește la vârsta de 53 de ani. Într-o ședință foto spectaculoasă, J Lo a pozat în mai multe ținute sexy și a discutat timp în care a vorbit despre rolul său în cadrul filmului de acțiune, „The Mother” și cum acesta a influențat relația ei cu copiii săi, scrie Daily Mail.

„M-a ajutat foarte mult să o supraanalizez, pentru că atunci când îți trăiești viața nu o analizezi cu adevărat, dar când lucrezi la un personaj, pătrunzi mai adânc în ceea ce trăiește”, a declarat actrița.

Ea a vorbit despre rolurile sale din primele filme în care a jucat: „La început, am primit doar roluri în care trebuia să am accent. Apoi, treptat, lucrurile s-au schimbat pentru că mi-am susținut punctul de vedere”. Doream să joc doar „o fată”, știți, nici măcar nu voiam să știu numele de familie sau prenumele personajului”.

Recomandări

CORTEGIUL LUI RAISI A AJUNS ÂN TEHERAN
MERGI ÎN TURCIA FĂRĂ VIZĂ
IOHANNIS VORBEȘTE CU ZELENSKI
CÂT MAI SCADE INDUSTRIA ROMÂNIEI?
CONFLICT ÎN NOUA CALEDONIE
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU

Jennifer a dezvăluit că primul rol dorit pe carel-a a obținut a fost cel din comedia romantică „The Wedding Planner” din 2001, în care a jucat alături de Matthew McConaughey.

„Erau de obicei actrițe precum Meg Ryan, Sandra Bullock sau Julia Roberts care primeau acel rol. Dar când mi s-a dat mie acel rol, cred că s-au produs schimbări reale”, a explicat ea.

De atunci, Jennifer a continuat să joace într-o varietate de comedii romantice, thrillere și drame. Rolul său din drama „Hustlers” din 2020 i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur și la premiile SAG, fiind chiar vehiculate zvonuri despre o nominalizare la Oscar.

Citește și: