• Marcel Ciolacu s-a încurcat din nou în vorbe și a afirmat că Robert Negoiță și Daniel Băluță, primarii sectoarelor 3 și 4 din București, sunt ,,cei mai performanți primari din Municipiul Buzău” .
  • Declarațiile au fost făcute vineri dimineață, la deschiderea circulației pe pasajul rutier suprateran construit în Sectorul 3, în zona Autostrăzii Soarelui (A2).
  • Ulterior, Ciolacu a spus că a greșit din cauza ,,emoțiilor și a soarelui” și că ,,gândul te duce întotdeauna tot acasă” .

Premierul Marcel Ciolacu s-a încurcat din nou în vorbe și a afirmat că Robert Negoiță și Daniel Băluță, primarii sectoarelor 3 și 4 din București, sunt ,,cei mai performanți primari din Municipiul Buzău” .

Declarațiile au fost făcute vineri dimineață, la deschiderea circulației pe pasajul rutier suprateran construit în Sectorul 3, în zona Autostrăzii Soarelui (A2).

,,Trebuie să îl felicit pe domnul primar Robert Negoiță, cred că, alături de Daniel Băluță, cei mai performanți primari de sector din Municipiul Buzău” , a spus Marcel Ciolacu, în timp vicepremierul Marian Neacșu și primarul Daniel Băluță au început să râdă în spatele lui.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Ulterior, Ciolacu a spus că a greșit din cauza ,,emoțiilor și a soarelui” și că ,,gândul te duce întotdeauna tot acasă” .

Cu o zi înainte, Marcel Ciolacu a avut declarații comune de presă, împreună cu reprezentanți ai companiilor OMV Petrom și Romgaz, referitoare la proiectul Neptun Deep. În timpul discursului, premierul a făcut o gafă pe care nu a sesizat-o.

În discursul său, care a fost citit, a spus la un moment dat că ,,România trece de la fapte la vorbe” .

,,Mai există o semnificație importantă: România trece de la fapte la vorbe. Și mă bucur că asta se întâmplă acum. Pentru că am spus de la început: acest mandat este despre fapte concrete și realizări economice. Acest proiect va demonstra că suntem capabili și pregătiți să ne controlăm propriul destin energetic și să stabilim propriul curs. Atenția întregii lumi se va îndrepta către noi” , a spus Ciolacu.

Toți cei cinci membri ai echipajului de la bordul submersibilului Titan au murit, anunță OceanGate

Raport WSJ. Marina SUA a auzit un sunet asemănător cu o implozie la scurt timp după dispariția submersibilului: „Au bănuit ce s-a întâmplat”

Regizorul „Titanic”, James Cameron, despre tragedia submersibilului Titan: „E similară cu dezastrul Titanicului, pentru că avertismentele au fost ignorate”