• Prima întâlnire dintre Meghan Markle și Prințul Harry pare desprinsă dintr-o comedie romantică.
  • Actrița americană se afla în Marea Britanie pentru a urmări turneul de tenis de la Wimbledon și au avut la dispoziție doar o fereastră scurtă pentru a stabili o întâlnire.
  • După ce au ales o dată, trebuiau să decidă unde să se întâlnească.

Prima întâlnire dintre Meghan Markle și Prințul Harry pare desprinsă dintr-o comedie romantică. În ciuda unui început dificil, când Harry a întârziat din cauza traficului, din momentul în care și-au comandat băuturile și au început să vorbească, amândoi au știut că era ceva special.

Își trimiteau constant mesaje unul altuia după ce se urmăreau pe Instagram, așa că știau deja multe unul despre celălalt, dar amândoi recunosc că chimia nu a fost pe măsură. Actrița americană se afla în Marea Britanie pentru a urmări turneul de tenis de la Wimbledon și au avut la dispoziție doar o fereastră scurtă pentru a stabili o întâlnire.

După ce au ales o dată, trebuiau să decidă unde să se întâlnească. Conștient de presiunile de securitate din jurul său și de frenezia care ar fi urmat dacă ar fi fost văzuți împreună, Harry a sugerat ca Meghan să vină la casa sa de la Palatul Kensington. Dar invitația sa nu a picat bine și a primit un răspuns clar de două cuvinte din partea viitoarei sale soții.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

În cartea sa de memorii Spare, Harry dezvăluie că Meghan s-a întrebat dacă se aștepta ca ea să meargă la el acasă la prima întâlnire înainte de a-i trimite un mesaj: „Nu cred”.

Harry și-a dat seama imediat de greșeala sa, răspunzând rapid: „Nu, nu am vrut să spun asta”. A încercat să explice pericolele unei întâlniri publice, dar recunoaște că nu a făcut-o prea bine. Așa că Meghan s-a ocupat de organizare și a rezervat o masă la Soho House, un bar pentru membri pe care îl cunoștea bine și care este cunoscut pentru intimitatea sa. Cuplul a împărtășit detalii despre prima lor întâlnire în emisiunea lor de pe Netflix, Harry & Meghan, care a durat doar o oră din cauza întârzierii lui Harry. Dar ea l-a sunat mai târziu în acea seară pentru a-i explica faptul că ieșirea rapidă a fost doar pentru că avea alte planuri și nu pentru că nu-i plăcea.

Ea povestește în emisiune: „L-am sunat în acea seară și i-am spus: „Plec poimâine, vrei să luăm cina mâine seară?”.

Au stabilit o a doua întâlnire pentru seara următoare, întorcându-se la Soho House pentru cină. În timpul acestei întâlniri, au decis să facă un gest de dragoste, făcând o fotografie pentru a marca ocazia. Meghan a spus: „A fost o fotografie. Am vrut doar să surprindem sentimentul de a sta în acel mic restaurant și de a fi ca și cum, ‘Oh, Doamne’. Avem de gând să încercăm”.

Harry a spus: „Atunci mi-am dat seama. Mi-am spus: „Bine, fata asta, femeia asta, este uimitoare, este tot ceea ce căutam. Și se simte atât de confortabil și de relaxată în compania mea.”