• Concediul de maternitate este o perioadă cu multe noutăți și nenumărate eșecuri, de la schimbarea scutecelor la nopți nedormite.
  • O femeie supărată a împărtășit răspunsul ei la gluma soțului ei că nu face nimic toată ziua cât timp stă în concediu de maternitate.
  • Ea a decis să răspundă cu o replică veselă, dar fermă.

Concediul de maternitate este o perioadă cu multe noutăți și nenumărate eșecuri, de la schimbarea scutecelor la nopți nedormite în timp ce aveți grijă de nou-născut. Prin urmare, este de înțeles că multe proaspete mămici nu ar fi deloc fericite ca această perioadă epuizantă și adesea foarte dificilă să fie descrisă, chiar și în glumă, ca un fel de vacanță leneșă prelungită.

O femeie supărată a împărtășit răspunsul ei perfect la gluma soțului ei că nu face nimic toată ziua cât timp stă în concediu de maternitate, și a decis să răspundă cu o replică veselă, dar fermă. Mulți alți părinți obosiți ar putea să se identifice și ei.

Postând pe TikTok, mama Maisha a explicat: Soțul meu a făcut o glumă spunând că el crede că eu dorm toată ziua în timp ce el este la serviciu și nu fac nimic. Așa că i-am trimis un rezumat a ceea ce fac eu într-o zi.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
@maishatok message recieved ✅️ #foryou #foryoupage #fyp #maternityleaveisnotaholiday #maternityleaveisnotavacation #maternityleave #postpartum #mumsoftiktok #momsoftiktok #mumsoftiktokuk #mumsbelike #mumlife ♬ Spongebob Theme - Unay

În videoclip, Maisha, care folosește numele de utilizator @maishatok, a arătat cum a început să-și bombardeze soțul cu fiecare lucru pe care l-a făcut în acea zi, inclusiv să spele biberoane, să frece chiuveta și aragazul și să curețe fundulețul bebelușului Noah. Fiecare dintre actualizările ei a fost însoțită de o fotografie, ceea ce a dus și mai departe ideea.

Într-un mesaj, ea a anunțat că a băut prima înghițitură de apă pe ziua de azi” la ora 12.15, în timp ce în altul a arătat cum dansează cu Noah pentru a-l face să nu mai plângă. Soțul lui Maisha, care s-a scuzat, a spus în cele din urmă că a înțeles ideea cu 100 de poze în urmă”, mesajele ei fiind în mod clar eficiente. Videoclipul a adunat de atunci 147,9 mii de aprecieri și multe mame au anunțat că vor  încerca acest trend cât mai curând posibil”.

Un urmăritor impresionat a scris: Omg, am de gând să-i fac asta partenerului meu mâine, în timp ce el este la serviciu”. Un altul a comentat: „Îmi place asta! Odată am scris pas cu pas ce am făcut într-o zi liberă de maternitate cu fiica noastră împreună cu fiul nostru de trei ani.”