• Turiștii au fost fotografiați în hotelul de patru stele Spring Hotel Bitacora, Playa de las Américas din Tenerife, în timp ce se străduiau să prindă șezlonguri cât mai repede posibil.
  • Se pare că unii turiști hotărâți, printre care și britanici, au așteptat 90 de minute la prima oră a dimineții înainte de a li se permite să iasă afară, la râvnitele șezlonguri.
  • Cu toate acestea, o minoritate a susținut că rezervarea de șezlonguri cu prosoape este esențială în timpul vacanțelor, deoarece hotelurile, în general, duc lipsă de acestea.

Mulțimi de turiști s-au luptat pentru a prinde șezlonguri în zorii zilei la un hotel de patru stele din Tenerife.

Imagini alarmante filmate la Spring Hotel Bitacora, Playa de las Américas arată zeci de persoane care se așează pentru a ocupa cele mai bune locuri de lângă piscină la prima oră posibilă.

Turiștii, înarmați cu prosoape, cremă de soare și costume de baie, se întrec spre șezlonguri în clipul care a fost distribuit pe site-ul de socializare TikTok.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

Se pare că unii turiști hotărâți, printre care și britanici, au așteptat 90 de minute la prima oră a dimineții înainte de a li se permite să iasă afară, la râvnitele șezlonguri.

@chloeturner_1 So I’m in Tenerife and everyone’s running to secure their sunbed spot #tenerife #hotelbitacora #holiday ♬ original sound - Chloe Turner

Dar, scriind online, unii au criticat acest comportament ca fiind „trist” și „jenant”.

Un utilizator al rețelelor de socializare a postat: „Trist. Își iau toată ostilitatea și tensiunile cu ei în vacanță”.

Un altul a declarat: „O grămadă de idioți”.

O a treia persoană a spus: „Jenant sau ce…”

Cu toate acestea, o minoritate a susținut că rezervarea de șezlonguri cu prosoape este esențială în timpul vacanțelor, deoarece hotelurile, în general, duc lipsă de acestea.

„Trebuie să vă rezervați un șezlong uneori”, a scris un utilizator de social media.

Unele hoteluri descurajează sau chiar interzic actul de rezervare a șezlongurilor.

Dar, potrivit The Sun, videoclipul TikTok a fost subtitrat: „Deci sunt în Tenerife și toată lumea aleargă pentru a-și asigura locul de plajă”.

Chloe Turner, cea care a înregistrat filmarea, a pus o descriere la cel de-al doilea clip: „O altă zi, un alt război al șezlongurilor’, în timp ce grupurile rivale au avansat din toate părțile pentru a-și revendica locul”.