• Rebel Wilson a dezvăluit luni că a devenit mamă pentru prima dată.
  • Vedeta din „Pitch Perfect” a anunţat că are o fetiţă pe nume Royce Lillian.
  • Micuţa s-a născut „săptămâna trecută prin intermediul unei mame surogat” , a precizat actriţa pe conturile sale de Twitter şi Instagram.

Actriţa australiană Rebel Wilson a dezvăluit luni că a devenit mamă pentru prima dată, la doar câteva zile după ce a pus capăt unor zvonuri despre o posibilă logodnă cu creatoarea de modă Ramona Agruma, potrivit Mirror.co.uk.

Vedeta din Pitch Perfect” a anunţat că are o fetiţă pe nume Royce Lillian. Micuţa s-a născut săptămâna trecută prin intermediul unei mame surogat” , a precizat actriţa pe conturile sale de Twitter şi Instagram.

Nu pot descrie dragostea pe care i-o port. Este un frumos miracol” , a scris pe reţelele de socializare starul din Senior Year” .

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Vestea că Wilson a devenit mamă vine după ce în iunie actriţa a dezvăluit că are o relaţie cu designera de îmbrăcăminte şi bijuterii Ramona Agruma.

Rebel Wilson și-a găsit Prințesa Disney”

Am crezut că sunt în căutarea unui prinţ Disney… dar poate că de ceea aveam cu adevărat nevoie în tot acest timp era o prinţesă Disney” , a scris la vremea respectivă artista în vârstă de 42 de ani într-o postare pe Instagram.

De la postarea din iunie, relaţia dintre Wilson şi Agruma a fost urmărită cu suficientă atenţie pentru ca zvonurile privind o posibilă logodnă să apară. Înainte de weekend, mai multe mass-media au relatat că cele două sunt pe cale să facă acest pas.

Sâmbătă, Wilson a lămurit lucrurile printr-o Instagram story cu ea şi Agruma la Disneyland, a relatat Entertainment Tonight.

Mulţumim pentru urările de bine, dar NU suntem logodite” , a clarificat actriţa în textul din story.