• Gătești alături de chefi renumiți de la restaurantul Kupaj și descoperi secretele gastronomiei.
  • Fiecare preparat va fi acompaniat de vinuri atent selecționate, prezentate de un somelier.
  • O astfel de experiență gastronomică costă 650 de lei de persoană.

Te-ai gândit vreodată la bucuria de a găti alături de cei mai talentați chefi din Cluj? Dacă ești pasionat de gastronomie, nu rata evenimentul „Cooking together with a chef”, care va avea loc mâine seara, cu doi chefi renumiți de la restaurantul Kupaj.

Corsenso deschide ediția de toamnă cu o cină specială, iar evenimentul va fi completat de vinuri atent selecționate, prezentate de un somelier talentat. Întreaga experiență te costă 650 de lei.

Ce oferă experiența „Cooking together with a chef”?

„Cina va fi una mai complexă, în care vom interacționa cu toți clienții. Vom găti împreună, vom răspunde tuturor întrebărilor și îi vom învăța pe clienții noștri câteva tehnici de gătit pe care le pot încerca și acasă la ei. Este un moment perfect pentru cei care sunt amatori. Fiecare preparat va fi însoțit de un vin atent selecționat, prezentat de un somelier. Este un eveniment de socializare, de interacțiune între oameni”, a declarat Vincent Lointier, chef Kupaj, pentru Aleph News.

Recomandări

IARNĂ RECE ÎN EUROPA
NINTENDO ARE MUZEU
KELEMEN CANDIDEAZĂ
BOCELLI E DIRIJAT DE YUMI
PAPA CERE RUGĂCIUNE
STOP, EXPLOZIE!

Ce tipuri de preparate vor fi gătite în cadrul evenimentului și cum vor fi alese vinurile care le însoțesc?

„Îi așteptăm pe clienți cu niște aperitive deosebite și cu mușchi de vițel cu sos. La desert vom avea o selecție din patiseria franțuzească iar vinurile vor fi atent alese”, a adăugat acesta.

Citește și