• Ricky Martin se confruntă cu un proces de 3 milioane de dolari intentat de fostul său manager.
  • Rebecca Drucker, care a fost managerul lui Martin în perioada 2014-2018 și din mai 2020 până în aprilie 2022, susține că nu i s-au plătit banii care i se cuveneau în baza unui acord încheiat între ei.
  • Într-o plângere depusă la Curtea Superioară din Los Angeles, Drucker cere 3 milioane de dolari.

Ricky Martin se confruntă cu un proces de 3 milioane de dolari intentat de fostul său manager.

Rebecca Drucker, care a fost managerul lui Martin în perioada 2014-2018 și din mai 2020 până în aprilie 2022, susține că nu i s-au plătit banii care i se cuveneau în baza unui acord încheiat între ei.

Drucker susține că a salvat cariera lui Ricky Martin” și că l-a protejat” de consecințele indiscrețiilor sale”.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Rebecca a făcut acest lucru nu doar pentru că era managerul lui, ci și pentru că ea credea că Martin era un prieten drag al ei”, se arată în procesul intentat de avocații Joshua M. Rosenberg și Armund Gorchian de la Venable LLP.

Drucker a susținut că a lucrat într-un mediu toxic” și a făcut aluzie la un incident deosebit de urât în Dubai, în care au fost implicați Martin și reprezentantul său Jose Vega” în 2018, care a determinat-o să renunțe la rolul de manager. După luni de zile în care Martin a vrut-o înapoi, ea s-a întors în mai 2020.

Dar, potrivit acesteia, viața lui Martin a fost un dezastru” după ce s-a întors. Deși cariera lui Martin a înflorit de când a reangajat-o pe Rebecca ca manager în mai 2020, aceasta a fost nevoită să se ocupe de o serie de probleme personale ale lui Martin, cum ar fi probleme cu bona pe care a angajat-o pentru a avea grijă de copiii săi, neplata impozitelor, abuzul de substanțe și multe altele”, se susține în proces.

De asemenea, Drucker susține că a luat măsuri pentru a proteja cariera lui Martin chiar și după prăbușirea cântărețului din septembrie 2020, când acesta a primit o scrisoare de la un avocat în care i se spunea că, dacă nu plătește o anumită sumă pentru a rezolva o cerere împotriva sa, avocatul va depune public o plângere legală împotriva lui Martin.

În replică, Drucker a reușit să recruteze unul dintre cei mai buni avocați din Los Angeles” pentru a-l apăra pe artist împotriva acuzației devastatoare”.

Inutil să mai spun că, în cele din urmă, acuzația nu a văzut niciodată la lumina zilei”, a susținut Dracker, afirmând că încă o dată” a salvat cariera lui Martin” cu serviciile sale remarcabile de management și consultanță”.

Deși gestionarea acestor probleme făcea parte din munca” lui Drucker, aceasta susține că nu a primit compensația pe care o merita din partea artistului.