• În timp ce se bucura de o zi de plajă în Sydney, vedeta pop și-a folosit contul de Instagram pentru a-și etala corpul tonifiat.
  • Cântăreață a fost surprinsă într-un costum de baie din două piese, în nuanțe de albastru și verde, pe care l-a accesorizat cu multe bijuterii.
  • Cea mai recentă piesă lansată a fost ,,You Only Love Me” în ianuarie, primul ei single solo de la ,,How To Be Lonely” din 2020.

Rita Ora a făcut senzație pe o plajă din Sydney, după ce și-a afișat corpul într-un costum de baie care i-a scos în evidență silueta.

Cântăreață în vârstă de 32 de ani a fost surprinsă într-un costum de baie din două piese, în nuanțe de albastru și verde, pe care l-a accesorizat cu mai multe bijuterii, scrie Daily Mail.

Rita Ora a întors toate privirile cu silueta sa tonifiată. În imaginile publicate pe Instagram, artista și-a etalat corpul intens lucrat la sala de sport.

Recomandări

UNGARIA E OUT
KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
SPORTIVII ROMÂNI SE PREGĂTESC DE J.O.
PRINȚUL PHILLIP AR FI IMPLICAT ÎN AFACEREA PROFUMO
MARINA SUA ARE PROBLEME DE 132 MLD $

Paparazzii nu au scăpat-o din ochi și au pozat-o din toate unghiurile.

Cea mai recentă piesă lansată a fostului jurat X Factor a fost ,,You Only Love Me” în ianuarie, primul ei single solo de la ,,How To Be Lonely” din 2020.

Recent, Ora a împărtășit o fotografie de pe platourile de filmare ale filmului ,,Kung Fu Panda” de la Netflix: The Dragon Knight” , unde a dat voce unui personaj.

Ora a mai postat în trecut fotografii în bikini pe Instagram, iar în ultimele zile a afișat și alte look-uri îndrăznețe, printre care o rochie transparentă din plasă purtată peste o pereche de chiloți.

În așteptarea verii, fanii abia așteaptă să vadă mai multe poze de la mare cu cântăreața.

Citește și:

Fraţii Tate, eliberaţi din arest preventiv şi plasaţi în arest la domiciliu. Decizia este definitivă

Prima condamnare în procesul Alec Baldwin. Cine a fost acuzat

Starul porno Stormy Daniels îl ironizează pe „micuțul” Trump