• Robert Irwin a postat în mediul online un video cu momentul în care îl atacă un șarpe.
  • Momentul parcă este în oglindă cu cel în care tatăl său a fost atacat în urmă cu mai mulți ani.
  • Robert Irwin are 16 ani și moștenește pasiunile tatălui său, celebrul Steve Irwin.

Robert Irwin a arătat fanilor momentul în care un șarpe îl atacă, provocându-i răni la față. Videoul surprinde faptul că adolescentul reacționează în mod identic cu tatăl său, Steve Irwin, care a pățit același lucru în urmă cu mai mulți ani, scrie ladbible.com.

În timp ce filma pentru seria difuzată de Animal Planet „Crikey! It’s the Irwins, Robert a fost mușcat de un șarpe, iar videoul l-a postat pe Instagram. El poate fi văzut ținând un piton în mâini. „O să fii rău sau vei fi drăguț?”, l-a întrebat tânărul Irwin pe șarpe în timp ce îl scotea ușor din geantă.

El adaugă: „E în regulă, te vei întoarce acasă. Acolo te vei duce, amice. Este un șarpe bun. Îmi place acest piton. Este atât de fain. Trebuie să vă spun, când l-am găsit pentru prima dată pe acest tip …“. În acest moment, șarpele îi atacă fața, în timp ce Robert se retrage rapid.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Înregistrarea video e tăiată apoi, urmând incidentul similar de care a avut parte Steve în timp ce filma pentru „Crocodile Hunter“.

Uite momentele cu cei doi:

Robert îl moștenește cu siguranță pe regretatul său tată, dar asemănările sunt mai mult decât fizice, tânărul de 16 ani urmându-i pașii tatălui său iubitor de animale la Grădina Zoologică din Australia și având propriile sale documentare TV despre animale.