• S-a deschis sezonul de schi din Poiana Brasov.
  • Instalatiile de transport cablu au pornit la 9 dimineata.
  • Administratorii au folosit si tunurile care au produs 70.000 de metri cubi de zapada artificiala.

Bucurie la Poiana Brașov. S-a deschis oficial sezonul de schi. Primarul Allen Coliban a verificat printre primii pârtia. Edilul Brașovului ți-a spus cu ce te tentează acum Poiana.

Starea pârtiilor din Poiana Brașov este bună, mai ales că în ultima perioadă s-au înregistrat temperaturi negative, care au permis funcționarea non-stop a instalațiilor de producere a zăpezii artificiale, la care s-au adăugat și precipitațiile sub formă de ninsoare.

„Am așteptat zăpada asta cu toții de foarte mult timp. Iată că ne ajută și natura! Din păcate, cu toate eforturile supraomenești de a amenaja pârtiile, deocamdată putem spune că se va putea schia în condiții decente doar în partea superioară a masivului, este maximul pe care l-am putut face din punct de vedere al amenajării” , a explicat primarul Brașovului, Allen Coliban.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Edilul-șef spune că s-au produs 70.000 de metri cubi de zăpadă artificială, dar semnele îmbucurătoare sunt că stratul se va îbogăți pe surse naturale.

Primarul a avertizat că oricine vrea să schieze în acest weekend trebuie să fie foarte precaut și să respecte toate măsurile anunțate de administratorii pârtiilor.