• Doi turiști americani și-au petrecut noaptea de duminică spre luni în Turnul Eiffel.
  • Cei doi și-au cumpărat bilete pentru a vizita turnul duminică seara, la ora 22.40, iar la coborâre, au intrat într-o zonă interzisă publicului.
  • Societatea care administrează Turnul Eiffel intenționează să depună plângere contra americanilor.

Doi turiști americani și-au petrecut noaptea de duminică spre luni în Turnul Eiffel. Au fost duși la poliție pentru declarații.


Cei doi și-au cumpărat bilete pentru a vizita turnul duminică seara, la ora 22.40. Doar că, la coborâre, au intrat într-o zonă interzisă publicului. Au fost găsiți de agenții de pază luni dimineață, între al doilea și al treilea etaj al turnului.


”Au rămas blocați din cauza alcoolului”, transmite Parchetul din Paris. Au fost evacuați de pompieri, dar nu au fost în pericol. Deschiderea obiectivului turistic a fost amânată cu o oră luni dimineață, din cauza incidentului, vizitatorii au avut acces în turn de la ora 10.00 în loc de ora 9. Societatea care administrează Turnul Eiffel intenționează să depună plângere contra americanilor.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI


Este o nouă pertubare a accesului turiștilor în turn, după ce, sâmbătă au fost două evacuări din cauza unor amenințări cu bombă, scrie Le Figaro. A fost deschisă o anchetă. Luni a fost primită o nouă amenințare, dar turnul nu a mai fost închis.

Citește și

Au încurcat zilele de sărbătoare. Sute de șoferi revoltați la Brăila, după ce podul de peste Dunăre a fost închis în noaptea de luni spre marți

China nu mai publică datele despre șomajul tinerilor. Cât de prost merge a doua economie a lumii?

O firmă din LA a lansat o aplicație A.I.: „Text with Jesus”.Utilizatorii pot vorbi cu Iisus și cu apostolii pentru doar 3$ pe lună