Salonul din București unde te poți tunde gratis. Aici faptele bune țin locul banilor

tuns-gratis

tuns-gratis

În București, te tunzi gratuit, dacă vii cu o donație pentru cei mai puțini norocoși. Patronii salonului sunt Elena și Dan, care s-au întors din Elveția, unde au stat mai mulți ani.

Chiar dacă nu sunt cele mai bune vremuri pentru afaceri, ei au reușit să strângă o comunitate care face fapte bune.

„O duminică pe lună în care oamenii să se tundă gratis, aducând ce le este lor la îndemână: ulei, zahăr, alimente neperisabile sau haine care sunt purtabile. Noi am pus pe Facebook unde s-au donat, la biserici, la asociații.”

Nu toți vor să se tundă în schimbul donațiilor. Unii vor să facă pur și simplu un bine. Magda, spre exemplu, a ieșit prin cartier la cumpărături
și a trecut pe la salon. Nu să se coafeze, ci să facă o bucurie altora.”
, menționează Elena Chiriță, antreprenor.

Și au succes. Oamenii vin și donează, unii dintre ei și fără a apela la ajutorul hairstylistilor.

„Este a doua oară când venim să donăm. De data aceasta am adus scutece și niște haine pe care le-am găsit pe acasă făcând curățenie în dulap, data trecută am adus și de copii.”, ne spune Magda, donatoare.

Alexandra a făcut o vizita la centrul asociației „Ana și Copiii”. Acolo e deschis un târg caritabil cu tablouri puse la vânzare. Banii se vor duce la plata utilităților centrului cu peste 200 de copii.

„Este o dublă bucurie pentru că pot să contribui și îmi luminez și eu sufletul cu toate lucrurile frumoase pe care artiști plastici le-au făcut și le-au donat asociației. Îmi plac foarte mult bujorii și de aceea am ales un tabloc cu bujori.” , a spus Alexandra.

Exit mobile version