• Când vine vorba de sex, lipsa de comunicare și de înțelegere poate duce la neînțelegeri.
  • Ea spune că unul dintre principalele motive pentru care oamenii se simt nesiguri sau neîmpliniți în dormitor este lipsa unei deschideri comunicative.
  • Tot ea spune că e crucial să fii deschis la explorare și la adaptare.

Experiența intimă din dormitor este foarte importantă într-o relație. Miranda Christophers, psihoterapeut în relații sexuale, dezvăluie câteva semne care ar putea indica o posibilă dezamăgire din partea partenerului și oferă sfaturi prețioase pentru a îmbunătăți viața sexuală.

Psihoterapeutul în relații sexuale, Miranda Christophers, are câteva sfaturi pentru o viață sexuală mai satisfăcătoare. Când vine vorba de sex, lipsa de comunicare și de înțelegere poate duce la neînțelegeri. Ea spune că unul dintre principalele motive pentru care oamenii se simt nesiguri sau neîmpliniți în dormitor este lipsa unei deschideri comunicative. Este important să îți exprimi dorințele și nevoile, dar și să fii deschis la feedbackul partenerului tău. Împreună, puteți găsi modalități de a vă îmbunătăți intimitatea și conexiunea sexuală.

Apoi, încrederea în sine și în corpul tău. Atunci când te simți bine în pielea ta, ești mai dispus să te deschizi și să experimentezi în dormitor. Este important să îți accepți corpul și să îți găsești plăcerea în propriile tale senzații și experiențe. Prin iubirea de sine, poți să construiești o bază solidă pentru o viață sexuală satisfăcătoare.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Tot ea spune că e crucial să fii deschis la explorare și la adaptare. Fiecare partener și fiecare relație are propriile preferințe și nevoi în ceea ce privește sexul. Prin comunicare deschisă și prin a fi receptiv la dorințele și nevoile partenerului tău, puteți descoperi împreună ce vă aduce cel mai mult plăcere și satisfacție în dormitor. Practic, trebuie să fiți deschiși unul față de celălalt, să aveți încredere în voi și să vă adaptați la orice.

Citește și