• Satisfacția generală a românilor a scăzut cu 65% în luna martie
  • Cea mai furioasă categorie e reprezentată de persoanele mature și fără un partener
  • Milenalii sunt cei mai triști oameni, cu un procent de peste 45%
  • De azi e disponibilă o linie telefonică pentru oamenii afectați de pandemia de Covid
  • Sprijinul emoțional va fi oferit gratuit, la numărul de telefon 021.9081
  • Nevoia de stabilitate a românilor a crescut cu 8% în luna martie 2021

Dacă România ar fi un teatru, astăzi și-ar pune masca tristă. Un studiu făcut de Reveal Marketing Research arată că satisfacția generală a românilor scade de la lună la lună. Dacă în februarie era la 70%, în martie s-a mai prăbușit cu încă cinci procente.

Pe primul loc sunt persoanele mature, care nu sunt într-o relație. Practic, dacă ești single, ești printre cei mai furioși. Aici sunt incluși cam 70% dintre participanții la studiu. Împărțiți pe urban și rural, lucrurile stau cam așa: în 2021, la orașe, furioși mai mereu sunt pensionarii, iar la sat, părinții copleșiți de griji. COVID-ul nu a făcut decât să înrăutățească situația.

Ministerul Sănătății a lansat de azi o linie telefonică de sprijin psihologic pentru persoanele afectate de pandemia de COVID-19. Pentru această linie telefonică s-au oferit voluntari peste 40 de psihoterapeuți pregătiți să ajute. Numărul e 021.9081, iar linia e gratuită.

Recomandări

PUTIN DISCUTĂ CU FICO
BIBI AMENINȚĂ REBELII HOUTHI
CIOLACU: AVEM COALIȚIE
FONTANA DI TREVI SE REDESCHIDE
ZELE CREDE-N ADERARE
NEGOCIERI FĂRĂ SFÂRȘIT

Prioritățile românilor în 2021

Nevoia de stabilitate a crescut cel mai mult în martie… cu aproximativ 8%. Practic, fiecare caută un loc de muncă sigur și vrea o viață bine organizată. Lumea e reticentă la schimbare și la situații care te scot din zona de confort.

Nu prea mai găsești român care să fie fericit cu veniturile sale, dar măcar a crescut satisfacția legată de carieră și locul de muncă.

În plus, familiile moderne care au copii sunt segmentul cel mai mulțumit de carieră, locul de muncă și de venituri.