• Alertă la aeroport: Scanarea cu raze X dezvăluie o greșeală catastrofală în bagajele pasagerilor!
  • Personalul aeroportului avertizează asupra unei greșeli catastrofale” după ce un animal de companie a fost trimis prin scanerul cu raze X.
  • Pisica a fost inclusă în bagajul de mână al unui pasager la Aeroportul Internațional Norfolk din Virginia, când ar fi trebuit să fie trecută prin detectorul de metale în lesă.

Personalul de securitate de pe un aeroport din SUA a rămas uimit când o pisică a apărut pe scanerul cu raze X. Un călător a trimis animalul de companie prin scaner ca parte a bagajului de mână la Aeroportul Internațional Norfolk din Virginia.

De fapt, pisica era transportată într-o husă de călătorie pentru animale, dar o fotografie cu raze X a felinei a fost postată ulterior pe Twitter de purtătorul de cuvânt al Administrației pentru Securitate în Transporturi, Lisa Farbstein, împreună cu un avertisment pentru alți pasageri de a nu face niciodată același lucru.

Farbstein a spus: Când se întâmplă acest lucru, trebuie să o luăm de la capăt, ceea ce înseamnă că pasagerul și pisica trebuie să revină la punctul de control. În atenția proprietarilor de animale de companie: Vă rugăm să nu vă trimiteți animalul de companie prin unitatea de raze X. Greșeală catastrofală pentru pisici!”

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

TSA recomandă ca pisicile să fie scoase din husele lor și plimbate prin detectorul de metale în lesă. În cazul în care nu există lesă, pisicile pot fi verificate într-o cameră privată la cererea proprietarului lor, deoarece pot fi mai nervoase decât câinii și ar putea să zgârie, să muște sau să încerce să fugă.

Farbstein a declarat pentru CNN: Pasagerul trebuie să scoată animalul de companie dintr-o geantă de transport și să îl treacă prin detectorul de metale sau să îl plimbe prin detectorul de metale în lesă. Acest lucru este tipic pentru modul în care oamenii călătoresc cu câini mici. În cazul unei pisici, dacă nu există lesă, recomandăm insistent ca pasagerul să solicite controlul într-o sală de control privată.”

Mulți utilizatori de Twitter au răspuns la imaginea cu raze X exprimându-și îngrijorarea pentru bunăstarea pisicii. Cineva a întrebat: Pisica este bine?”, la care Farbstein a răspuns: Da. Călătorul și pisica trebuiau să treacă prin controlul de securitate în mod corespunzător după ce ofițerii TSA au văzut imaginea cu raze X. Modul corect fiind acela de a scoate pisica din geanta de călătorie”.

O a doua persoană a apreciat amuzamentul situației și a comentat: Să sperăm că acest lucru va fi un cat-alyst” pentru schimbare…” În timp ce un al treilea a adăugat: Obținerea unei tomografii computerizate cu un buget redus”.