• Divorțul Dianei și al lui Charles a fost finalizat la patru ani după ce s-au separat, în 1992.
  • Cei doi s-au despărțit în 1992, după 11 ani de căsnicie.
  • Ei au doi fii în comun, Prințul William, 40 de ani, și Prințul Harry, 38 de ani.

Scrisorile prințesei Diana către doi dintre prietenii săi apropiați, scrise în timpul divorțului de actualul rege Charles, au fost scoase la licitație pentru o sumă cu șase cifre.

Lay’s Auctioneers a anunțat că această colecție de corespondență adresată prietenilor apropiați ai prințesei de Wales, Susie și Tarek Kassem, a fost vândută pentru 141.150 de lire sterline.

Descriind loturile, casa de licitații cu sediul în Marea Britanie a declarat: Unele scrisori abordează stresul enorm prin care trecea în timpul perioadelor de suferință foarte publică, însă tăria ei de caracter și dispoziția ei generoasă și spirituală strălucesc”.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

În lotul 416, datat 28 aprilie 1996, Diana și-a cerut scuze pentru anularea unei excursii la operă cu soții Kassem, explicând disperarea pe care o simțea în urma divorțului de prințul Charles de atunci.
Ea a scris: Este prea dificil uneori să îți ții capul sus și astăzi sunt în genunchi și îmi doresc ca acest divorț să se încheie deoarece costurile posibile sunt enorme.”

Scrisoarea, adresată atât lui Susie, cât și lui Tarek, a fost vândută pentru 12.500 de lire sterline. Într-o altă scrisoare, din 20 mai 1996, Diana spunea că ea crede că telefoanele ei sunt ascultate.

Scriindu-i lui Susie, ea a spus: Am telefonat de câteva ori astăzi pentru a recupera, dar linia era ocupată. Deoarece nu am telefon mobil, este dificil să discut despre lucruri personale. Deoarece liniile mele de aici sunt înregistrate și transmise în mod constant.”

Diana a adăugat: Dacă aș fi știut în urmă cu un an prin ce voi trece prin acest divorț, nu aș fi consimțit niciodată, este disperat și urât.” Această scrisoare a fost vândută pentru 23.000 de lire sterline.

La câteva zile după ce divorțul ei de Charles a fost finalizat, la 28 august 1996, Diana i-a spus prietenei sale: Sunt mai mult decât fericită că am libertatea mea și consider că sunt foarte norocoasă că am o a doua șansă!”