• Se spune că orice început este dificil. Deși majoritatea vor fi de acord că această afirmație este adevărată, ea nu se aplică la începutul unei relații romantice.
  • Un studiu care citează regula celor șase minute ar fi cea mai bună și, în același timp, cea mai ușoară metodă de a-ți îmbunătăți viața sexuală.
  • Unul dintre cele mai importante lucruri la începutul unei relații este cu siguranță sexul bun.

Cuplurile proaspăt căsătorite nu-și pot lua ochii unul de la celălalt și încearcă în permanență să se facă fericiți. Ei hrănesc fluturii pe care îi simt în stomac în fiecare zi și consideră că timpul petrecut împreună este neprețuit. Unii se îndrăgostesc atât de mult încât văd doar ce e mai bun în partenerul lor, iar alții se dezvoltă ca oameni prin parteneriatul lor.

Unul dintre cele mai importante lucruri la începutul unei relații este cu siguranță sexul bun. Activitățile pasionale sub cearșaf sunt atât de bune, fiecare atingere este incitantă, iar cuplurile proaspăt căsătorite găsesc întotdeauna timp pentru distracție intimă. După o zi grea, sexul este o relaxare, nu o obligație în plus, iar durerea de cap este o propoziție care nu le va trece prin minte noilor îndrăgostiți.

Ce se întâmplă dacă sexul cade pe lista de priorități?

Totuși, toate lucrurile bune sunt de scurtă durată, cel puțin atunci când vine vorba de sex. Atunci când pasiunea se transformă în iubire și se creează sentimente mai profunde, sexul scade pe lista de priorități și începem să consumăm iubirea prin conversație, sprijin și încredere. Acest lucru poate fi o problemă pentru partenerii pe termen lung, iar lipsa sexului poate duce chiar la probleme ireparabile, uneori chiar la o despărțire.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Dacă ai rămas în pană de pasiune și inspirație după ani de relație și ești conștient că sexul este o parte fundamentală a unei relații de iubire, există o soluție care nu costă nimic, este foarte simplu de pus în aplicare, confirmată științific și funcționează în folosul satisfacției reciproce.

Sexul permite conectarea fizică și psihologică între parteneri, așa că ar trebui să intervii dacă observi că l-ai neglijat. Experții spun că poți face acest lucru folosind regula celor șase minute, care ți-ar putea salva viața sexuală. Nu doar să o salveze, notează ei, ci să o ridice pe mai multe niveluri și să îți consolideze relația.

Șase minute până la sex, ca la începutul unei relații

Sex Information and Education Council of Canada a publicat un studiu care citează regula celor șase minute ca fiind cea mai bună și, în același timp, cea mai ușoară metodă de a-ți îmbunătăți viața sexuală. Aceasta include preludiul care durează șase minute. Fie că tu îți mulțumești partenerul sau el te mulțumește pe tine, șase minute de preludiu reprezintă cheia unei partide de sex bune, arată cercetările.

Fie că este vorba de atingeri pasionale sau de sărutări, fie că împărțiți aceste șase minute între ambii parteneri, sexul după acest timp va fi mult mai bun și mai plăcut.

Cercetarea a fost realizată pe 1.500 de canadieni care au declarat că au nevoie de exact șase minute pentru a se relaxa și a se bucura de sex. Aproximativ 61% dintre femei au confirmat că au nevoie de cel puțin șase minute de preludiu pentru a putea avea un orgasm, iar 55% dintre bărbați au confirmat că sexul lor a fost mult mai bun dacă partenerele lor le-au acordat șase minute de atenție suplimentară înainte de sex.

Același lucru este valabil și pentru activitățile post-sexuale. Femeile care au fost mângâiate de bărbați timp de cel puțin șase minute după sex s-au simțit satisfăcute. Dacă ai căzut în rutină, acum știi o soluție simplă și gratuită care ar putea să-ți îmbunătățească viața sexuală și poate chiar să o readucă la epoca de aur a începuturilor relației tale.