• Suntem obișnuiți să credem că înainte, în timpul și după sex, femeile, sunt cele mai nesigure.
  • Experta britanică în sex Tracey Cox, dezvăluie că nici bărbații nu sunt de fapt la fel de încrezători în performanțele lor sub pătură.
  • Dimpotrivă, aceștia resimt și o tensiune imensă din cauza așteptărilor pe care femeile le au de la ei.

Suntem obișnuiți să credem că înainte, în timpul și după sex, femeile, sunt cele mai nesigure. Experta britanică în sex Tracey Cox, care este și autoare de cărți despre sex și relații, dezvăluie că nici bărbații nu sunt de fapt la fel de încrezători în performanțele lor sub pătură.

Dimpotrivă, aceștia resimt și o tensiune imensă din cauza așteptărilor pe care femeile le au de la ei. Ei sunt chiar capabili să refuze sexul, lucru pe care noi avem tendința de a-l decodifica incorect. Potrivit unui studiu realizat de o companie farmaceutică britanică producătoare de medicamente pentru erecții mai lungi, aproape 60% dintre bărbați au tulburări majore în ceea ce privește percepția aparențelor în pat.

Studiul, realizat în rândul a peste 2.000 de bărbați activi sexual, a delimitat 4 complexe principale pe care le au bărbații în legătură cu sexul.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Contează cu adevărat mărimea?

Cei mai mulți membri ai sexului puternic știu că nu contează cât de lung este încărcătorul, ci cât durează bateria”. Cu toate acestea, ei au în secret îndoieli că mărimea lor nu ne va satisface. Și de fiecare dată când fac fericite femeile sub pătură, ei au în minte că femeile ar putea la fel de bine să simuleze orgasmul. 47% dintre ei sunt de această părere.

Corpul lui nu este suficient de sexy

Credeți sau nu, și bărbații au preocupări legate de aspectul lor atunci când stau goi în fața femeilor. Nu, nu vorbim deloc despre durata demnității” lor. De asemenea, se tem că nu sunt suficient de atletici și că vor fi respinși de femei – acest lucru îi îngrijorează pe 63% dintre ei.

Partida de sex nu va fi suficient de lungă

Aceasta este cu siguranță preocuparea numărul 1 care îi stresează pe bărbați înainte de a face sex cu partenera lor. Opțiunea unei posibile dezamăgiri din partea unui partener care nu a reușit să atingă punctul de plăcere în fața lor stresează peste 90% dintre domnii din întreaga lume.

Femeile vor să fie mai pasivi sau mai activi în materie de sex?

Suntem obișnuiți să vedem bărbații ca fiind cei care ar trebui să aibă rolul dominant în materie de sex. Dar nu ne place tuturor ca bărbatul să înceapă întotdeauna primul cu preludiul. Ceea ce îi preocupă pe domni este în ce măsură ne așteptăm ca ei să fie mai asertivi în fața noastră și în ce măsură preferăm ca ei să se lase pe mâna noastră. Un procent de 39% sunt confuzi de această alegere și de ceea ce ar trebui să fie comportamentul lor sexual în fața femeilor. Întotdeauna, în timp ce facem dragoste cu partenerul nostru, este bine de știut că și ei, la fel ca femeile, se întreabă uneori dacă observăm acele lucruri pe care nu vrem să le observăm. De aceea, ar trebui să avem o stimă de sine mai mare față de noi înșine în pat, pentru că se reflectă asupra noastră și asupra stimei de sine a partenerului nostru sexual.