• Cântăreața columbiană a fost surprinsă pe aeroport alături de cei doi băieți pe care îi are cu fostul fotbalist.
  • Shakira a părăsit casa din Barcelona care era despărțită de cea a părinților lui Pique doar de o grădină.
  • Tatăl lui Gerard Piqué, Joan Piqué, i-a transmis Shakirei o notificare de evacuare.

Cântăreața columbiană a fost surprinsă pe aeroport alături de cei doi băieți pe care îi are cu fostul fotbalist. Shakira a dat impresia că este pregătită pentru începutul unui nou capitol important în viața ei.

Shakira a părăsit casa din Barcelona care era despărțită de cea a părinților lui Pique doar de o grădină. Inițial, s-a crezut că artista a fost cea care a decis să plece, însă presa a dezvăluit că aceasta nu a avut încotro.

De fapt, luxoasa vilă a trecut în toamna anului trecut de pe numele Shakirei și al lui Pique pe cel al tatălui fotbalistului. În acest sens, Joan Pique i-a trimis luna trecută o notificare de evacuare cântăreței, cu termenul limită de 30 aprilie, iar vedeta s-a conformat.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

Mesajul de pe Instagram al Shakirei

Shakira a mers mai departe în despărțirea sa și a distribuit o altă imagine pe contul său de Instagram cu un text emoționant de adio: ,,M-am stabilit la Barcelona pentru a le oferi stabilitate copiilor mei, aceeași stabilitate pe care o căutăm acum într-un alt colț de lume, alături de familie, prieteni și mare. Astăzi începem un nou capitol în căutarea fericirii lor. Mulțumesc tuturor celor care au făcut surf pe atâtea valuri cu mine acolo, în Barcelona, orașul în care am învățat că prietenia este, fără îndoială, mai lungă decât dragostea” .

,,Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat, mi-au uscat lacrimile, m-au inspirat și m-au făcut să cresc. Mulțumesc publicului meu spaniol, care m-a susținut mereu cu afecțiunea și loialitatea sa.” , a încheiat cântăreața din Barranquilla pe Instagram.

Paradisul în care se refugiază Shakira

Columbianca deține o proprietate impresionantă în Miami, unde se va muta alături de cei doi băieți ai săi. Vila estimată la 16 milioane de euro a fost construită în 1951 și cumpărată de cântăreață în urmă cu 21 de ani. Suprafața totală este de 2.000mp, iar vila de lux are 6 dormitoare, 7 băi, sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean.

Citește și:

Shakira a plecat în vacanță cu fiii săi înainte de a se muta definitiv la Miami. Ce mesaj a postat artista

Celebrul logo Twitter a fost înlocuit de câinele DogeCoin. Valoarea criptomonedelor a crescut rapid

NASA avertizează: Un asteroid de mărimea a 90 de elefanți se îndreaptă cu viteză spre Pământ