• Artista din Columbia are plănuită o vacanță înainte de a se stabili definitiv în Miami.
  • Shakira a distribuit o imagine pe Instagram, însoțită de un mesaj de rămas bun.
  • Shakira și fotbalistul spaniol Gerard Pique s-au despărțit în luna ianuarie a anului 2021, după o relație de 10 ani și doi copii împreună.

Shakira a luat o pauză de la viața sa din Barcelona și s-a îndreptat spre Miami, împreună cu cei doi copii ai săi, Sasha și Milan, pe care îi are cu Gerard Pique.

Artista din Columbia are plănuită o vacanță înainte de a se stabili în Miami, scrie Daily Mail.

Imediat după ce avionul a decolat, Shakira a distribuit o imagine pe Instagram, însoțită de un mesaj de rămas bun.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

,,Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum visăm. Uneori fugim fără să ajungem nicăieri. Nu vă îndoiți niciodată că nu voi fi aici” , a scris Shakira, pe Instagram.

Chiar dacă au trecut aproape 9 luni de la oficializarea despărțirii dintre Shakira și Pique, până acum despre cântăreață nu a apărut niciun zvon legat de vreo relație nouă.

Totuși, presa internațională a anunțat că vedeta ar iubi din nou, iar povestea nu este chiar recentă, ci ar dura de circa patru luni. Se pare că este vorba despre un bărbat din Miami, acolo unde, întâmplător sau nu, Shakira se va muta definitiv.

Deși a fost criticat din nenumărate părți pentru faptul că a înșelat-o pe Shakira, subiect care a făcut înconjurul lumii, Pique a dezvăluit recent că nu are de gând să își spele imaginea. 

,,În ziua în care voi muri, mă voi uita în urmă și sper să pot spune că am făcut tot ce mi-am dorit. Vreau să rămân adevărat față de mine. Nu voi cheltui bani în încercarea de a-mi spăla imaginea.

Oamenii de care îmi pasă sunt cei dragi și cei care mă cunosc. Nu mă interesează de restul. Îmi canalizez energia în a fi alături de cei dragi și în a le oferi totul” , a spus Pique.

Citește și:

Gerard Piqué rupe tăcerea. Ce spune fostul fotbalist despre impactul divorțului asupra celor doi copii

Piqué, după ce a fost întrebat despre cântecul lui Shakira: „Noi, cei care suntem părinți, avem responsabilitatea de a ne proteja copiii

Secretul cel mai bine păstrat al Clarei Chia. De ce a ales-o Pique în locul Shakirei