• Shakira îl atacă subtil pe fostul Gerard Pique și pe noua lui iubită ,,presupusa înlocuitoare” în versurile noului ei cântec.
  • Cântăreața columbiană, în vârstă de 45 de ani, a colaborat cu producătorul Bizarrap la o nouă piesă, Shakira Bzrp Music Sessions 53, care a fost lansată miercuri în limba spaniolă.
  • Shakira și Gerard și-au anunțat despărțirea după 11 ani de relație în luna iunie și au împreună doi fii – Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit în urmă cu jumătate de an, iar la scurt timp fostul fotbalist al Barcelonei s-a afișat cu noua sa iubită, Clara Chia Marti.

Cântăreața din Columbia nu a trecut ușor peste acest moment și continuă să arunce săgeți la adresa lui Pique.

Potrivit The Sun, artista a lansat o nouă piesă ale cărei versuri reprezintă un atac direct către Pique, fostul jucător al Barcelonei, și iubita sa Clara Chia Marti. Este al treilea cântec cu această temă, dar mult mai dur decât precedentele, care erau mai mult cu mesaje subtile.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Nu mă întorc la tine” . Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori” . „M-ai lăsat vecină cu soacra” .Cu presa la ușă și datorii la Fisc”. Fără resentimente, dragă” Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare” . Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine” . Eu fac cât două de 22” , Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo” . Ai schimbat un Rolex cu un Casio” așa sună câteva dintre versurile la adresa fostului fotbalist din melodia BZRP a Shakirei, pe care o cântă alături de rapperul Bizarrap.