• Sharon Osbourne a fost transportată de urgență la spital după ce a suferit o urgență medicală” vineri seară.
  • Vedeta de televiziune, în vârstă de 70 de ani, filma o emisiune paranormală în California, când i s-a făcut rău brusc.
  • Starea ei actuală nu este cunoscută.

Sharon Osbourne a fost transportată de urgență la spital după ce a suferit o „urgență medicală” vineri seară. Vedeta de televiziune, în vârstă de 70 de ani, filma o emisiune paranormală în California, când i s-a făcut rău brusc, potrivit TMZ. Ea ar fi filmat pe platoul de filmare al unui spectacol cu tematică fantomatică fără nume, la Glen Tavern Inn din Santa Paula, California.

Echipajele serviciilor medicale de urgență au fost chemate la Tavern în jurul orei 18.30 pentru un apel medical”, a declarat un reprezentant al Departamentului de Pompieri din Ventura County pentru publicație. Aceștia au transportat ulterior un pacient la Spitalul Santa Paula. Șeful poliției din Santa Paula, Don Aguilar, a confirmat pentru TMZ că Sharon este pacienta. Starea ei actuală nu este cunoscută, potrivit The Mirror.

Acest lucru vine după ce soțul ei, Ozzy, a recunoscut că ar prefera să rămână în SUA” înainte de a se muta înapoi în Marea Britanie. În noiembrie, la doar trei luni după ce a anunțat că el și Sharon se mută, starul Black Sabbath părea să se îndoiască de întoarcerea sa acasă. Cântărețul, în vârstă de 73 de ani, a dezvăluit în luna august, la începutul acestui an, că s-a săturat” de criminalitatea și violența de peste ocean și că a vrut să vină să scape de împușcături”. Dar, într-o răsturnare de situație bizară, Ozzy a spus că, dacă ar fi fost după el, ar fi rămas în America”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Acum sunt american”, a explicat el. Ca să fiu sincer cu voi, dacă ar fi după mine, aș rămâne în America”.
După ce a primit un pic de reproșuri din partea oamenilor” pe rețelele de socializare, el a reiterat: Ca să fiu sincer cu voi, nu vreau să mă întorc în Anglia. La naiba cu asta.”

Explicându-și mutarea în ultimul articol de copertă al revistei Consequence de luni, el a spus că ieșirea controversată a lui Sharon din The Talk a fost, de asemenea, de vină pentru plecarea sa din SUA. Sharon a fost alungată din program după ce a apărat criticile lui Piers Morgan la adresa lui Meghan Markle, unii catalogând-o drept insensibilă din punct de vedere rasial”.