• Dr. Alexandre Aranda: „Te recuperezi mai bine dacă dormi desculț”
  • Temperatura ideală pentru somn este 16-19 grade
  • Șosetele nu lasă corpul să respire

Provocare pentru cei care nu au căldură: „Fie vreme bună, fie vreme rea, dormi fără șosete, că-i mai bine așa!” Un neurolog francez, specialist in medicina somnului face această recomandare.

În timpul somnului, organismul tinde sa scadă temperatura interioară și o crește pe cea a extremităților. Șosetele nu lasă corpul să respire, de unde va rezulta un somn prost. Temperatura ideală pentru somn este 16-19 grade și e bine ca șosetele să fie purtate înainte de culcare, pentru a nu adormi înfrigurat.

Cel mai greu îi va fi fostului lider FMI, Jeffrey Franks. El poartă și pantofi non-stop. Până se rup – așa cum s-a văzut în vizita lui la Cotroceni din 2009.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
Mediafax
Mediafax

Șosetele parcă sunt blestemul oamenilor bogați. Fost șef al Băncii Mondiale, Paul Wolfowitz, a fost surprins cu șosetele găurite când a fost nevoit să se descalțe la o moschee, în Turcia.

Profimedia

În schimb, premierul Canadei, Justin Trudeau, e un mare fan al șosetelor trăznite. Le poartă și la întâlnirile cu marii lideri ai lumii. Trump și Merkel s-au amuzat când au văzut ce poartă Trudeau.

Profimedia

În ceea ce privește lipsa căldurii și a apei calde din București, s-a autosesizat Avocatul Poporului. Și le cere primăriilor să rezolve urgent problema pentru că altfel, riscăm să avem și mai multe cazuri de COVID.