• Antonia face sport ca să fie mai puternică fizic, dar şi psihic.
  • Ea povesteşte că este mai fericită, în timp ce alţi prieteni, care nu fac mişcare, au avut episoade depresive.
  • Alexi, antrenoare de fitness, spune că este important ca exerciţiile să fie făcute corect.

Dacă faci sport, vei fi mai puternic nu doar fizic, ci şi psihic. Antonia are 19 ani, este studentă în Cluj, iar din aprilie face sport acasă. Este îndrumată online de un antrenor de fitness şi face mişcare de minim 4 ori pe săptămână, câte o oră.

Ea povesteşte că în acest fel a reuşit să slăbească 21 de kg, iar acum are o siluetă de invidiat. Mai mult, sportul o ajută să aibă un psihic puternic: se simte motivată, împlinită şi creativă.

Antonia spune că astfel a reuşit să nu se lase pradă emoţiilor negative cauzate de pandemie, cum au păţit prietenii ei.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN

„Mă simt mai mulțumită și mai împlinită ca niciodată”

„Pur şi simplu psihic te gândeşti Am reuşit să fac ceva astăzi, dacă tot am stat în casă. Anumiţi colegi efectiv spuneau că intră în depresie. Eu mă simt mai mulţumită şi mai implinită ca niciodată. Îmi plăcea foarte mult să fac de acasă pentru că nu mă vedea nimeni, puteam să fac la mine în cameră, nu trebuia să plec nicăieri”, mărturisește Antonia.

„Este foarte important să înveți să faci exercițiile corect”

Alexi, antrenoare de fitness, povesteşte că tot mai multe persoane aleg să facă mişcare online, de acasă. Exerciţiile sunt explicate pas cu pas, iar clientele se simt motivate, dar şi în siguranţă.

„Cel mai bine e să alegi un antrenament online, cu un antrenor. Pentru că este foarte important să înveţi să faci exerciţiile corect ca să nu ai probleme pe viitor cu articulaţiile sau cu durerile de spate. Când faci sport elimini din gânduri, eşti prezent acolo 50 de minute, o oră şi te concentrezi pe ce ai de făcut”, spune Alexi Ronea, antrenoare de fitness.